FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Război Stoica versus Stoica! » Fostul căpitan al Stelei îl pune din nou la punct pe actualul manager

Mihai Stoica a reuşit să intre în conflict cu majoritatea foştilor jucători de legendă ai Stelei.
Mihai Stoica a reuşit să intre în conflict cu majoritatea foştilor jucători de legendă ai Stelei.

Articol de - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 21:30

Continuă polemica Tudorel Stoica - Mihai Stoica, managerul fiind din nou pus la zid de fostul căpitan: "Face clubul de rîs prin manifestările lui".

Mihai Stoica a ţinut să-i dea replica lui Tudorel Stoica la finalul derby-ului cîştigat cu Dinamo. Fostul jucător din Ghencea declarase despre MM: "Să tacă din gură că acum 6 ani anunţa hegemonia Stelei şi de atunci n-am văzut nimic". "Poate a uitat, dar nu e nici o problemă, că-i reamintesc eu, în 2007 am plecat la Urziceni, unde am luat titlul şi am făcut 8 puncte într-o grupă de Liga Campionilor. M-am întors la Steaua, am luat o Cupă a României şi acum sîntem pe primul loc. Deci, cum e?", a spus Mihai Stoica.

Ieri, Tudorel Stoica nu i-a rămas dator managerului din Ghencea: "Este urît ce face acum la Steaua. A transformat fotbalul într-un război, cu toate declaraţiile pe care le dă. Să facă întîi jumătate din performanţele pe care le-am reuşit eu la Steaua, jumătate, nu toate, şi apoi să le spună fostelor glorii să tacă. Face clubul de rîs prin manifestările lui. Dacă vrea să înţeleagă, bine, dacă nu, atunci să se manifeste la fel în continuare. Este treaba lui dacă îşi imaginează că ajută clubul astfel", a spus Tudorel, care la Steaua a cucerit 14 trofee în 14 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
danvelea
danvelea  •  07 Noiembrie 2012, 14:16

CAND NU O SA MAI FIE mm LA STEAUA ATUNCI VA FI ADEVARATA STEA

marinene
marinene  •  07 Noiembrie 2012, 14:06

SA INCEP CU INCEPUTUL NU SUNT DE ACORD CU MULTE DIN IESIRILE LUI MIHAI STOICA DAR: ATUNCI CAND VORBESTE "STELISTUL" TUDOREL STOICA I-MI AMINTESC CA PRIN ANII DE GLORIE AI ACESTUIA (CARE AU FOST SI AI STELEI)IN PAUZA MECIURILOR APAREAU CATIVA PUSTI CARE SE JUCAU PE GAZONUL ECHIPEI MARI(CRED CA UNUL DINTRE EI-IN MOD SIGUR CEL MAI TALENTAT, SE NUMEA STOICA SI ERA FIUL LUI TUDOREL).AS PUTEA SA-L INTREB PE TUDOREL CUM SE FACE CA UN STELIST ASA MARE CA EL LA LUAT PE FIUL SAU DE LA ECHIPA LUI DE SUFLET EXACT LA TIMP CA ACEA ECHIPA SA NU CASTIGE NIMIC IN URMA FORMARII LUI.NU MAI SPUN CA ATUNCI CAND ERA IN IMPAS NEAVAND ECHIPA A PREFERAT SA JOACE ORIUNDE IN TARA DAR NU LA STEAUA

jonquil
jonquil  •  07 Noiembrie 2012, 11:52

Iremediabil......MM Stoica

Vezi toate comentariile (28)
Comentează