FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ,, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Război total înainte de FCSB - CFR Cluj! Gigi Becali s-a enervat: "Cerem excluderea CFR-ului din campionat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 10:46

FCSB și CFR Cluj, primele două echipe din Liga 1, joacă duminică de la ora 20:45 în derby-ul play-off-ului. Partida este liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB cere excluderea din campionat al celor de la CFR Cluj, după ce clujenii au cerut depunctarea formației roș-albastre.

"Cei de la CFR au vrut depunctarea Stelei pentru nimic. E clar regulamentul. Citiți articolul 52, alineatul 7. Ei o să cadă în groapa lor. Acum mergem până la capăt, chiar și la TAS. Ei au vrut depunctare, noi cerem excluderea CFR-ului. Nu se poate să ne depuncteze pe noi fără să-i depuncteze și pe ei. E mai grav ce a făcut CFR.

Există o hârtie, din 2012, prin care clubul Steaua anunță că se dezice de orice declarație dată de Gigi Becali. E clară treaba. Dacă cineva declară ceva, cum poți să-i pedepsești pe jucători? Plus că poate fi prejudiciu de zeci de milioane de euro dacă Steaua e depunctată. Se pierde calificarea în Champions League.

Eu vreau împăcare. Dar să vină ei să zică «Hai să ne împăcăm». E dubios totul. De unde până unde au venit ei cu depunctarea Stelei? Am rămas uimit când am văzut", a declarat Gigi Becali la Pro X.

"Cluburile ai căror jucători, antrenori sau oficiali afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unor fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia, se sancționează cu excluderea din competițiile în curs/sau viitoare de la una la două ediții competiționale."art.52 alin (7)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  29 Aprilie 2018, 06:10

pai nu prea vad sensul articolului 52/alin 7, caci Jijica vorbeste in calitate de nimic! el e bagat in seama ca va place voua ce gust au partile sale moi, caci altfel, el nu este nici oficial, nici membru, nici finantator, nici nimic! e un cioban care arunca cate un os , din cand in cand, pe jos si unii se bat pe el....

1198766430181192
Abigail Laslas  •  28 Aprilie 2018, 23:57
Postat de martinpen pe 28 Aprilie 2018, 14:58

Ce simplu e cand scrii aici... Dar in realitate, care doare de multe ori, fcsb nu are jocul sau valoare sa faca macar egal cu cfr. Ia si tu meciurile si vezi ce echipa mare a batut fcsb in ultima vreme... CU cfr au facut egal, de fiecare data intervenind arbitrul, ba cu rosu, ba cu penalty... Cu Astra, au facut un egal acasa si o infrangere la Giurgiu (si asa a ajuns Astra in playoff). Cu Iasi, la fel, egal acasa si infrangere la Iasi (si asa au ajuns Iasiul in playoff). Acum e normal ca Iasiul si Astra sa se zbata cat mai mult contra CFR... Asa se cumpara un campionat... Iti faci aliati din timp... le dai puncte, ii bagi in playoff unde nu bat pe nimeni, dar iti fac treaba... accidenteaza adversarii, provoaca, etc.

super-echipa cfr, cate victorii are in play-off? Si de cate ori a mai avut benzina dupa min 60? tu te uiti la fotbal, sau doar postezi pe zama chioara?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  28 Aprilie 2018, 23:52
Postat de cris4co pe 28 Aprilie 2018, 15:20

pai solutia e simpla...maine seara arbitri dau meciu FCSB-ului,dupa care FCSB-va fi depunctata cu 3 puncte si ramane tot ea campioana! La ce va duceti voi pe stadion?

de fenta, sa sughita haterii

Vezi toate comentariile (32)
Comentează