FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT FRF - LPF

Război total! Justin Ștefan îi vrea demis pe Burleanu: ce mesaj are pentru delegații de la Adunarea Generală FRF

Secretarul general Justin Ștefan e cel vocal personaj din conducerea LPF
Secretarul general Justin Ștefan e cel vocal personaj din conducerea LPF

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2017 00:00

Într-o postare pe facebook, ca răspuns la editorialul lui Tolontan din Gazeta de ieri, secretarul general al Ligii, Justin Ştefan, îi îndeamnă pe cei care vor participa la Adunarea Generală a FRF de sâmbătă să voteze pentru îndepărtarea lui Burleanu.

Se anunţă o săptămână incendiară în fotbalul românesc! Disputele pe axa LPF - FRF şi-ar putea desfăşura cea mai dură bătălie în ziua de sâmbătă, 27 mai. Atunci, la Casa Fotbalului e programată Adunarea Generală a FRF, la care sunt invitaţi să participe toţi cei peste 250 de membri afiliaţi.

"Devine băiat de cartier"

Chiar dacă pe ordinea de zi nu există nicio referire la posibilitatea ca Răzvan Burleanu să fie demis, oameni din Liga Profesionistă transmit deja mesaje, chiar publice, prin care îi îndeamnă pe cei cu drept de vot să ia atitudine împotriva actualului preşedinte al federaţiei.

Justin Ştefan, secretarul general al forului prezidat de Gino Iorgulescu, a postat ieri pe contul său de facebook un comentariu la editorialul lui Cătălin Tolontan, din Gazeta Sporturilor, în care redactorul-şef al ziarului se referea la modul superior în care Burleanu tratează alţi oameni din fenomen.

În startul respectivului mesaj, oficialul LPF susţine: "Domnul Tolontan scrie astăzi în Gazetă despre dispreţul domnului Burleanu faţă de lumea fotbalului. În loc să se comporte ca un lider, să acţioneze pentru a uni şi nu pentru a dezbina, Răzvan Burleanu a început să capete comportamentul şi limbajul unui băiat de cartier.

Ironiile lui la adresa omului de fotbal Cristi Balaj, precum şi cele îndreptate către marele om de presă Ovidiu Ioaniţoaia sunt de proastă calitate şi demonstrează că preşedintele FRF nu poate avea echilibrul necesar pentru a conduce fenomenul fotbalistic românesc".

"Nu mai acceptaţi rolul de supuşi!"

Apoi, Justin Ştefan are în îndemn direct către membrii afiliaţi, cărora le sugerează chiar să ia atitudine în Adunarea Generală de sâmbătă şi să-l demită pe actualul şef al FRF:

"Domnul Burleanu jignește întreaga familie a fotbalului românesc, se comportă ca un boieraş asupritor şi uită că salariul, primele şi celelalte facilităţi pe care le primeşte de la FRF sunt dobândite pe spinarea "inferiorilor" din fotbal.

Membrii afiliaţi au posibilitatea să arate în Adunarea Generala a FRF din 27 mai că nu sunt supuşii credincioşi ai dinastiei Burleanu, aşa cum îi tratează conducătorul acestei dinastii, ci adevăraţii conducători ai fotbalului românesc".

Cum s-ar putea vota pentru demitere

Conform Statutului FRF, demiterea sau confirmarea preşedintelui Federaţiei în cadrul unei adunări generale, care are loc în timpul mandatului de 4 ani, se poate face prin două variante.

Prima: Comitetul Executiv decide să pună pe ordinea de zi a AGA acest punct, lucru puţin probabil ţinând cont de loialitatea faţă de Burleanu a celor care fac parte din acest for.

A doua: chiar în Adunarea Generală, un procent însemnat din membrii afiliaţi cu drept de vot să solicite supunerea la vot a debarcării preşedintelui FRF.

Cum s-a votat la ultimele alegeri

Turul 1
Burleanu - 72 voturi
V. Avram - 59 voturi
 Chivorchian - 29 voturi

Turul 2
Burleanu - 113 voturi
V. Avram - 58 voturi

3ani, 2 luni şi trei săptămâni au trecut de când Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte al FRF

24de ani a fost preşedinte Mircea Sandu, între 1990 şi martie 2014

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  22 Mai 2017, 12:20

După ce FCSB va câştiga la TAS, acest Iustin trebuie trimis la sapă !

paulg40
paulg40  •  22 Mai 2017, 10:43

Justin el vorbeste?Datorita lui si a jartelelor lui este campioana cine?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  22 Mai 2017, 10:16
Postat de steaua1986forever pe 22 Mai 2017, 09:57

Nu e inca timpul pierdut. Tu de ce crezi ca apare "articolul" asta? De ce crezi ca zilnic domnul Ioanitoaia scrie "de bine" de Burleanu? Numai interese 100% si nimic pentru fotbal.

Nu stiu de ce o scrie, dar o inceput sa-mi displaca, Burleanu...nu pre vedem imbunatatiri, iar FRF -ul e plin de oameni care n u prea au de-a face cu fenomenul. Sincer, nu l-as dori la conducerea fRF, in continuare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează