FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Războiul continuă! Gabi Mureşan sare la gîtul lui Raul Rusescu: "Să mă dea în judecată! Se plînge ca o domnişoară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 15:52

Conflictul dintre Gabi Mureşan şi Raul Rusescu început în turul campionatului la meciul dintre Tg. Mureş şi Steaua continuă. Atunci fotbalistul mureşenilor i-a aplicat un cot în figură atacantului stelist, iar acesta din urmă a avut nevoie de o operaţie foarte dificilă. 

Raul Rusescu a fost nevoit să joace cu o mască de protecţie după acel incident şi a declarat ieri că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru a-şi căuta dreptatea, iar astăzi Mureşan a avut o reacţie neaşteptată.

"Să fie sănătos Rusescu, să mă dea în judecată unde vrea el! Văd că se plînge ca o domnişoară, face din ţînţar armăsar. Atît de gravă e accidentarea, că a şi jucat după trei săptămîni. Dacă era bărbat, îşi vedea de treaba lui.

Să ştie şi el că la ultimul meci din tur de la Galaţi, mi-a lovit unul glezna de am stat mai multe săptămîni numai în şlapi. Mi s-a umflat, am avut infecţie, nu mai zic de dureri. Atunci mi-a ţîşnit sîngele prin gheată. Ce trebuia să fac? Nu am fost să mă plîng nicăieri, am avut glezna cît o minge", a spus Mureşan pentru ziarulring.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (103)
madskills
madskills  •  24 Ianuarie 2015, 11:03

Un fatalau domnule Muresan acest Rusescu. I-ai modelat fata, ala prin oricate operatii o sa treaca, niciodata nu o sa mai fie la fel, cel putin dpdv psihic. Dar de, nu e barbat, din ala de seara se duce in birt si dimineata la sapa. Ce "nerusinat" domnule. Eu zic sa-l dai tu in judecata, ca a confundat kickboxingul cu fotbalul

thefisherking
thefisherking  •  24 Ianuarie 2015, 07:53

Incepe sa-mi placa de paluga asta mononeuronala. Atat de mult, incat daca l-as intalni pe strada, i-as trage un cot in pomete din cadere...din greseala, din inertie... baaaaaa, hidrocefalule, mai ai tupeu sa cuvanti? Daca eram in locul lui Rusescu sau al oricarui alt jucator pe care l-ai curentat, nu te dadeam in judecata, dar dadeam 1000 de coco la niste malaci cu muschi si minte cat ai si tu, ca sa te scoata definitiv din fotbal, sa-ti inverseze stangul cu dreptul, ca oricum nu faci diferenta. Tu nu ai ce cauta pe un teren de sport amice, nu stiu din ce eprubeta ai scapat, dar ai nevoie de tratament cu electrosocuri, la 380V daca e posibil...

bivumu
bivumu  •  24 Ianuarie 2015, 07:21

Daca tacea, poate fi considerata intamplare. Vorbind, da dovada de golaneala.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează