FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ASTRA 1-2

Războiul cu Steaua continuă » Şumudică, nervos după meciul cu FC Voluntari: "Asta e pentru vestitul tuşier Argăseală"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 20:37

Marius Şumudică a venit foarte nervos la flash-interviurile de după meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, şi s-a arătat extrem de deranjat de faptul că Astra a fost programată în mai multe meciuri să joace de la ora 18:30. A trimis mai multe săgeţi şi către Steaua.

"N-am arătat bine din puncte de vedere fizic, dar nici nu aveam cum să arătăm bine după euforia cu Steaua. Am tratat un pic superficial jocul de azi. Atrag şi eu atenţia că e al patrulea sau al cincilea meci în care Astra e programată să joace pe o asemenea căldură. Dau un exemplu.

Acea echipă care face conferinţe imediat după meciuri (n.r. Steaua) n-a jucat nici un meci la şase jumătate. Nu înţeleg de ce, mai ales că ambele echipe joacă în Europa. Mă întreb de ce FCSB n-a jucat nici un meci la şase jumătate. Nu se poate! Nu se poate să vii să joci la 40 de grade. Îi dedic această victorie vestitului tuşier Argăseală", a spus Şumudică la Digisport.

Kone '86

DE AMORIM '78

ALIBEC '2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
sorindrag
sorindrag  •  17 August 2015, 11:14
Postat de georgatos0007 pe 17 August 2015, 08:23

Ba astia din presa si televiziune incercati sa ii indepliniti toate dar absolut toate dorintele jegosului de( sumudica ) ca el este miezu si poate cistiga si el un campionat ca saracu este frustrat rau rau.Omu nu mai are loc de FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI .Vai mama lui de sarac si de jucator la jocurile de noroc ca daca nu era nevasta-sa nu se mai umfla borsu in el acum la conferintele de presa....

daca foloseam noi cuvantul *** probabil ca era sters sau mesajul disparea, dar asa cum postarea e a unui vajnic admirator al clonelor se trece cu vederea! una peste alta nu pricep de ce in campionatul asta satesc unde fcsb (ce nume de echipa de fotbal! :) ) desi e pe mana cu echipa celor 2 fini regele ciobelor reincalzie hagi si cu primarul pandele se chinuie sa stea in teren 90 de minute! parca vad ca pentru deplasearea in norvegia ciobanete va trebuii sa vanda niste *** ca sa -l duca pe finul mirel sa sparga cateva geamuri pe la aia prin vestiar :)))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorin_andrei
dorin_andrei  •  17 August 2015, 10:15

Complexatul Sumudica ca sa iasa in evidenta ataca permanent Steaua . Stie ca unde apare numele Steaua - indiferent de stire - exista audienta , iar Sumudica e mort dupa audienta . De aceea gura nu-i mai tace.......Cat despre programari , televiziunile care platesc fotbalul (inclusiv pe Sumudica) isi fac programarile tot dupa audienta(rating TV) , de aceea Steaua e programata la orele de maxim impact si Astra "la matineu" .....Situatia inversa s-ar putea intampla in viitor , dar nu cred ca Sumudica - antrenor o sa mai fie atunci la Astra ...Pana atunci Sumudica va continua "sa-si lege audienta " de numele Stelei , de teama sa nu ramana un anonim- cum a fost ca jucator !!!

76dani
76dani  •  17 August 2015, 10:11

Sumudica este atat de dus ca nu-si da seama de ce e programat la acele ore sa joace! Iti vine sa razi cand auzi de la cei implicati in fotbal ca nu au habar pentru ce se joaca meciurile la ore diferite!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează