FOTBAL  »  Superliga  »  DISPUTĂ DINAMO-VASLUI

Războiul de un an vasluiano-dinamovist » Borcea şi Porumboiu s-au bătut pe puncte şi pe fotbalişti

Porumboiu şi Borcea au dus un adevărat război în acest sezon
Porumboiu şi Borcea au dus un adevărat război în acest sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 11:42

Dinamo şi Vaslui au dus un adevărat război pe parcursul acestui sezon, iar ultimul episod s-a consumat aseară, cînd Borcea a anunţat că Dinamo va cîştiga la TAS ambele partide contra Vasluiului

Transferul lui Luchin, prima bătălie
Srgian Luchin a ajuns la Dinamo, deşi vasluienii aveau deja un acord semnat cu fundaşul Timişoarei. De aici, disputele între Dinamo şi echipa lui Porumboiu s-au ţinut lanţ.

Dreptul de joc al lui Constantin, contestat
Cristi Borcea e convins că TAS-ul va da dreptate "cîinilor" în privinţa dreptului de joc al lui Marius Constantin. Fundaşul a fost titular în ambele partide, iar dinamoviştii au contestat legalitatea legitimării sale.

După meciul din tur, vasluienii nu l-au mai inclus în lot pe Constantin timp de 4 partide. Chiar dacă Marius a fost legitimat la LPF, el n-a mai fost folosit în urma unui fax primit de la UEFA. Acolo se specifica foarte clar faptul că gruparea moldavă nu poate transfera jucători liberi de contract, cum devenise Constantin în urma ruperii acordului cu Rapid, ci doar fotbalişti aflaţi la final de contract! O nuanţă pe care şefii Vasluiului n-o luaseră în calcul, dar care i-ar costa victoria contra "cîinilor".

Porumboiu se apără spunînd că Dinamo n-a făcut contestaţie în maximum 48 de ore după partidă.

Bătaie pe Stanciu
Şi transferul lui Nicuşor Stanciu la Vaslui a fost unul cu cîntec. Povestea a semănat cu cea în cazul Luchin, dar în sens invers. Dinamoviştii susţineau că au deja semnătura mijlocaşului, dar în final, "cîinii" au renunţat la demersul de a-l deturna pe fotbalist.

"Vă spun sigur, sută la sută, vom cîştiga la TAS meciurile cu FC Vaslui şi din tur, şi din retur, ambele cu 3-0! O să vedeţi! Dinamo reintră în lupta pentru titlu"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Sînt doar invenţii, credeam că e doar finul lui Gigi Becali, dar văd că e şi valet. Nu au cum să ne ia punctele! Nici n-au contestat în timp regulamentar, astea sînt fumigene. Are Dinamo şanse de 0,01 la miliard să-i dea TAS dreptate"
Adrian Porumboiu, patron Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
pantzi
pantzi  •  12 Mai 2012, 15:29

Borcea nu era nevoie sa ne spui tu de smecheria Porumboiului de la Tg Jiu ! A vazut o tara intreaga .Si in loc sa-si vada de gunoiul lui el se uita daca vecinii au maturat prin curte ....

pantzi
pantzi  •  12 Mai 2012, 15:25

Se cearta Blatistii intre ei :))) Asta nu e rau :))

unmaker
unmaker  •  12 Mai 2012, 13:19
Postat de mihaird pe 12 Mai 2012, 13:11

pai astia de la comisiile din tara de ce mai sunt platiti ? daca oricum se ajunge la TAS cu orice problema ce rol mai au comisiile de la noi? trebuiesc desfiintate si, toate "conflictele" sa fie trimise direct la TAS ca oricum se ajunge acolo. in felul asta se economisesc niste bani.

pai nu vezi ca ei nu au treaba cu regulamentul...fiecare cum crede ca ar fi mai corect...vai de capul nostru si de fotbalul nostru...sunt curios tudor daca o sa pateasca ceva pentru suspendarea meciului la cluj...sa vedem ce se intampla in tara asta a noastra "frumoasa"

Vezi toate comentariile (23)
Comentează