FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Războiul FCSB - CSA Steaua e la un alt nivel! Fanii echipei Armatei au început să saboteze unul dintre sponsorii clubului din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 13:13

Războiul dintre fanii CSA Steaua și cei de la FCSB a ajuns la un nou nivel. Suporterii echipei din Liga a 4-a s-au răzbunat dur pe unul dintre sponsorii formației lui Gigi Becali.

Pe 1 aprilie, jucătorii de la FCSB au participat la un eveniment organizat de unul dintre sponsori, Kia. La eveniment, producătorul auto a trecut pe o imagine "FC Steaua București" în loc de FCSB, denumirea din acte a clubului patronat de Gigi Becali.

kia

Fanii CSA Steaua au sesizat imediat și au decis să se răzbune în mediul online. Astfel, suporterii echipei Armatei au intrat pe contul de Facebook al Kia Motors România și au lăsat comentarii negative și a stricat rating-ul paginii. Ulterior, producătorul auto a cerut scuze fanilor, dar nu a fost de ajuns pentru suporteri.

"FCSB nu e Steaua, să vă intre în cap. Nu ne interesează scuzele voastre, vrem să plătiți pentru asta. Steaua București nu e un nume cu care voi vă asociați", "Mințiți lumea, FCSB nu este Steaua București!", "Steaua înseamnă CSA", "Eu cred că este o diferență mare! Nu luați în considerare o decizie judecatorească în care se precizează faptul că FCSB nu are nicio legatură cu Steaua", "FCSB nu e Steaua",  sunt unele dintre comentariile lăsate de suporterii CSA.

De-a lungul timpului, fanii CSA au făcut mai multe plângeri la CNA pentru ca în timpul meciurilor echipa din Liga 1 să nu mai fie numită Steaua.

"Dintr-o eroare regretabilă, într-una dintre postările noastre anterioare, numele echipei noastre partenere, FCSB, a fost scris într-o manieră care a creat confuzie cu clubul CSA Steaua Bucuresti. Ne cerem scuze fanilor ambelor echipe pentru această eroare, asigurându-i că nu am dorit să aducem atingere imaginii niciuneia dintre acestea. #KiaRomania este partener și sponsor al echipei #FCSB" a fost mesajul postat pe Facebook de producătorul auto în care le-a cerut scuze fanilor CSA

Citește și: CSA Steaua a plătit 172.000 de lei chirie pentru un teren unde acum e o parcare » Terenul a fost închiriat și 22 de ore pe zi

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (136)
valiza.epo
valiza.epo  •  03 Aprilie 2018, 09:30

FCSB nu are Certificat de Identitate Sportiva! Legal, FCSB nu exista!! Cine mentine ILEGAL aceasta societate in prima liga de la noi?!

lucghencea
lucghencea  •  02 Aprilie 2018, 23:23

MAGICA STEAUA ! In Romania Steaua ! In Europa Steaua ! Oriunde Steaua Campionii din Ghencea ! Trup si suflet pentru culori !!!

229577630783922
Nicola Gigi-Romeo  •  02 Aprilie 2018, 22:58

Haide Steaua Bucureesti/ Lupta dacă ne iubeeesti/ Ca noi te iubiiim/ Și te pretuiim!

Vezi toate comentariile (136)
Comentează