FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Războiul FCSB - Dinamo a pornit încă din iarnă! Atac înțepător lansat azi: "E vorba de frustrare"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 12:57

Mihai Bălașa, fundașul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă în cantonamentul din Antalya în care a fost întrebat, printre altele, de partida cu Lazio din șaisprezecimile Europa League. 

Ironic, fundașul stelist i-a numit pe dinamoviști frustrați după ce aceștia au declarat că o vor susține pe Lazio în "dubla" din februarie. 

"Treaba lor dacă țin cu Lazio. Cred că e vorba de frustrare. Ar trebui să țină cu o echipă românească pentru a fi bine pentru România, pentru a strânge puncte cât mai multe. Așa ar avea și ei șanse să se califice în Europa League și Champions League.

Noi nu stăm să ne uităm ce zic cei de la Dinamo și CFR, noi ne vedem de treaba noastră. Dinamo e un adversar puternic, în meciurile cu noi are altă față. Nu știu dacă ar fi mai bine sau nu ca Dinamo să fie în play-off", a declarat Mihai Bălașa, în cadrul unei conferințe de presă. 

"Lazio este favorită în această "dublă", dar să nu uităm că sunt două meciuri în care se poate întâmpla orice" Mihai Bălașa, FCSB

"Ștefan Radu e unul dintre cei mai buni fundași din Italia, nu doar de la Lazio. Nu degeaba a rezistat atâția ani în acel campionat" Mihai Bălașa, FCSB

Lazio e viitoarea adversară a FCSB-ului din grupele Europa League, cele două urmând să se înfrunte în dublă manşă, pe 15 şi 22 februarie. 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  10 Ianuarie 2018, 18:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  10 Ianuarie 2018, 16:02

Una din frustari pleaca de la o nedumerire!Cum naiba a ajuns Balasa-din rezerva la fcsb-direct la nationala!Cum naiba,ca la comanda,toata mass media "a pus tunurile"pe fundasul nationalei Dragos Grigore-cel care il ducea in spinare pe Chiriches?De ce?Cum de ce?Ca sa-i faca loc la nationala lu"ironicul" asta!

10154578690483415
Adrian Lungu  •  10 Ianuarie 2018, 15:29

"Treaba lor dacă țin cu Lazio. Cred că e vorba de frustrare. Ar trebui să țină cu o echipă românească..." "Noi nu stăm să ne uităm ce zic cei de la Dinamo..." :-) :-) :-) Cand vorbesti fara sa gandesti incepi sa bati campii :-)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează