FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID 2-2

Răzvan = 1 milion de euro » Atît vrea Copos ca să îl lase pe Lucescu Jr. să plece în Qatar

Lucescu este atras de un contract imens în Qatar
Lucescu este atras de un contract imens în Qatar

Articol de , - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 00:23

Asta e suma pe care trebuie să o plătească Lucescu junior ca să rupă în această vară înţelegerea cu Rapid. Tehnicianul e dorit în Qatar.

Răzvan Lucescu e din ce în ce mai aproape de o despărţire de Giuleşti la finalul acestui sezon. Conform presei din Qatar, tehnicianul român s-a înţeles cu formaţia El Jaish, acolo unde recent a fost demis brazilianul Pericles Chamusca. El Jaish a terminat campionatul pe locul doi, în spatele celor de la Lekhwia, iar în Cupa Emirului au părăsit competiţia în semifinale.

Fără nici un trofeu în acest sezon, şeicii vor o remaniere a lotului, iar Răzvan Lucescu e considerat omul potrivit pentru acest proiect! Şefii formaţiei din Golf au confirmat înţelegerea pe care o au cu fostul selecţioner!

Cu toate astea, Răzvan neagă, dar surse autorizate susţin că acesta l-ar fi anunţat deja pe George Copos că intenţionează să plece din Grant la finalul acestei luni. Totuşi, patronul din Giuleşti nici nu vrea să audă de o despărţire şi mizează pe clauza de un milion de euro pe care Răzvan ar trebui să o plătească, dacă decide să plece. "Răzvan Lucescu are contract ferm cu noi. Nu poate pleca de la Rapid, a semnat un contract pe doi ani", a spus Copos.

250 de mii de euro e salariul anual al lui Răzvan Lucescu în Giuleşti. Acesta a semnat în vara lui 2011 un contract pe doi ani cu drept de prelungire pe încă două sezoane

"N-are sens să vorbim despre aşa ceva! Sînt penalităţi de milioane de euro dacă rupe unilateral contractul, nu-şi permite nimeni să facă asta!" (George Copos, patron Rapid)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
kautz
kautz  •  11 Mai 2012, 12:23
Postat de sica2ro200 pe 11 Mai 2012, 06:26

ia si rapidul cu tine in qatar !!!....se poate?

de ce nu pe mata,bai chimizatule?

titi54
titi54  •  11 Mai 2012, 08:33

Va dam noi cate un milion ;(facem cheta), numai sa plecati amandoi, (copos + Lucescu) lasatine ,si luativa si finii cu voi.

sica2ro200
sica2ro200  •  11 Mai 2012, 06:26

ia si rapidul cu tine in qatar !!!....se poate?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează