FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

EXCLUSIV VIDEO Plan secret al lui Răzvan Burleanu?! Șeful FRF, acuzat la GSP LIVE: „De foarte mult timp tot încerca”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 10:10

Florin Prunea, președintele lui Dinamo și un vehement contestatar al lui Răzvan Burleanu, a acuzat la GSP LIVE că șeful FRF vrea să controleze și Liga 1.

Potrivit fostului portar, Burleanu ar avea în plan desființarea Ligii Profesioniste de Fotbal și trecerea Ligii 1 în subordinea FRF pentru controlarea banilor din drepturile TV.

VIDEO Florin Prunea îl acuză pe Răzvan Burleanu

„Lucrurile sunt foarte clare pentru mine. De foarte mult timp Burleanu încearcă să pună mâna pe Ligă! Adică să desființeze Liga Profesionistă și să ia Liga 1 la FRF. Știți foarte bine de ce, pentru drepturile din televiziune.

Nu cred că se va întâmpla. Cluburile și-au dat seama că e mai bine să rămână în conjunctura actuală. Din ce știu eu, s-a tras un semnal de alarmă în această privință și din partea deținătorului de drepturi TV. A spus că se va lucrat numai și numai cu LPF”, a declarat Florin Prunea la GSP LIVE.

28 de milioane de europlătește deținătorul drepturilor TV pe sezon pentru meciurile din Liga 1

Din 2014, Răzvan Burleanu și reprezentații LPF nu au avut cea mai bună relație, fiind în foarte multe cazuri pe poziții diferite. Cea mai recentă dispută a avut loc în weekend, când cu ocazia reuniunii online organizată în week-end cu cluburile din Liga 1 și 6 formații din Liga 2 candidate la promovare, Răzvan Burleanu a frânat discuția referitoare la revenirea oamenilor în tribune, în ciuda a ceea ce vrea LPF. (Detalii pe larg AICI)

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Ce trebuie să-și asume jucătorii din Liga 1, după ce se renunță la cantonamentele închise

Un jucător infectat = Adio, fotbal! De ce se va opri Liga 1 chiar și dacă doar un fotbalist are COVID-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
iung811
iung811  •  02 Iunie 2020, 15:09

E destept rau Prunea! In afara de invartelile lui nu are nimic in cap. Cum s-o desfiinteze? Si UEFA ce zicea? D-aia pe unde a trecut s-a ales praful.

valdino
valdino  •  02 Iunie 2020, 11:22

Aha, Burleanu are un plan secret care e mort din fasa ?

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  02 Iunie 2020, 11:00

Consilierul lui Petrov, nu se dezice...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează