FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Răzvan Burleanu face un anunț major pentru cluburile din Liga 1: „Am propus modificarea perioadei de transferuri”

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 09:45

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a mai făcut un anunț care vizează direct cluburile din Liga 1: perioada tradițională de mercato se va schimba în această vară. 

Dacă până acum transferurile se puteau efectua în perioada 16 iunie - 7 septembrie, Burleanu a anunțat că lucrurile vor sta diferit în pauza competițională de după finalul sezonului.

„Am propus modificarea perioadei de transferuri. Nu se mai poate folosi perioada de 16 iunie - 7 septembrie, cum era stabilit inițial. Astfel, vrem să dăm drumul la perioada de transferuri după încheierea sezonului competițional.

Încercăm să încurajăm circulația banilor e transferuri în fotbal. La început, cluburile vor avea mai puține lichidități. În România, se învârt cam 20 de milioane de euro pe transferuri”, a declarat Răzvan Burleanu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Răzvan Burleanu, detalii despre reluarea Ligii 1

Răzvan Burleanu a vorbit despre reluarea Ligii 1 și condițiile în care aceasta va putea fi realizată.

 „În momentul de față, România trebuie să își desemneze echipele care vor juca în competițiile europene până la 20 iulie. Acest lucru presupune ca până atunci să încheiem play-off-ul Ligii 1 și Cupa României. De aceea, ceea ce am stabilit astăzi este că vom începe Liga 1 pe 13 iunie. În momentul de față, acesta este doar un scenariu de lucru”, a dezvăluit Răzvan Burleanu în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

„Ne-am asumat mai multe obiective: ca pe 15 mai să începem antrenamentele în grupuri de 4 jucători, iar de la 1 iunie să începem antrenamentele cu toți jucătorii. Peste două săptămâni, președintele Iohannis a zis că vom avea un alt val de relaxări. Atunci vom creiona un calendar competițional”, a continuat el.

VIDEO. Federația Română de Fotbal a decis împreună cu cluburile formatul în care se va relua Liga a 2-a

Citește și alte știri despre Liga 1:

FCSB, program horror! De ce echipa lui Gigi Becali e cea mai dezavantajată din play-off

72 de ani de înființarea lui Dinamo » 10 victorii de legendă reușite de „câini” în cupele europene: Hamburg, Crusaders, Inter, Real Madrid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Mai 2020, 10:55

Demisia, groparule!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează