FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIŢII

Răzvan Burleanu are planuri mari » "Va fi o investiţie de 100 de milioane în stadioanele din România! Vreau ca valoarea fotbalului românesc să fie de 1 miliard"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 februarie 2015 15:25

Preşedintele FRF a declarat că mai multe stadioane din România vor fi modernizate şi a vorbit despre planurile de creştere a valorii economice a fotbalului românesc.

"România va organiza patru mecuri la Euro şi vor fi investiţii în infrastructură, făcute de către stat. Pînă în 2020 vom moderniza patru arene din Bucureşti, adică stadioanele celor de la Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf, plus cele de la Tîrgu Jiu şi Craiova, iar investiţia va fi de peste 100 de milioane de euro.

Fotbalul din România are resurse, este o oportunitate de afacere şi vreau să cresc valoarea economică a fotbalului românesc. Piaţa de fotbal din România este alcătuită de bugetele cluburilor din Liga 1, Liga a II-a, fotbal feminin şi fotbal în sală, aproximativ 250 de milioane de euro şi piaţa fotbalului judeţean, care înseamnă aproximativ 60 de milioane.

Acum fotbalul din România valorează aproximativ 300 de milioane de euro şi vreau ca pînă îmi termin mandatul, suma să crească de trei sau patru ori şi să ajungă la un miliard", a spus Burleanu într-un interviu pentru Ziarul Financiar.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
strajerul
strajerul  •  03 Februarie 2015, 21:25
Postat de secundul pe 03 Februarie 2015, 16:18

Si in Moldova nu faceti chiar nimic? Pe cand un stadion la Iasi?

pai cica Moldova are stadion la Piatra Neamt

ambro2000
ambro2000  •  03 Februarie 2015, 20:48

Concentrarea fotbalului in Bucuresti nu e o solutie.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  03 Februarie 2015, 19:36

stadion la tg.jiu?pai de ce nu la urziceni?aaaaaa!de la gorj ii nea ponta cel care la uns pe burleanu seful federatiei.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează