FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răzvan Burleanu critică LPF, după împrumutul lui Gigi Becali către Astra: „E o greșeală ce a făcut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 15:10

Răzvan Burleanu a criticat Liga Profesionistă de Fotbal pentru implicarea în împrumutul pe care Gigi Becali l-a oferit celor de la Astra. LPF a apărut în acest caz ca debitor care garantează împrumutul cu drepturile TV.

„Îmi permit să spun că este o greşeală ceea ce a făcut Liga Profesionistă de Fotbal, în sensul în care atâta timp cât ai o decizie pe rolul unei instanţe nu ai voie să intervii ca for organizator, atâta timp cât ei trebuie să reprezinte în momentul de faţă atât Craiova, cât şi FCSB şi Astra.

De aceea, noi ca federaţie, ca administraţie niciodată nu ne vom exprima atât timp cât nu avem o decizie definitivă”, a declarat Burleanu pentru TV Telekom Sport.

LPF a emis un comunicat de presă în urmă cu două zile: „Referitor la declaraţiile domnului Gigi Becali din data de 2 aprilie 2019, făcute în spaţiul public, cu privire la cazul apărut între FC FCSB şi Astra Giurgiu, Liga Profesionistă de Fotbal subliniază faptul că, în virtutea principiului libertăţii contractuale precum şi a prevederilor articolelor 1566 şi următoarele din Codul Civil, un club de fotbal poate cesiona către alt club o creanţă viitoare faţă de LPF, independent de un eventual acord al Ligii Profesioniste de Fotbal”.

CSU Craiova a depus un memoriu la FRF în care reclamă acordurile de împrumut dintre Gigi Becali și Astra. Gazeta Sporturilor a prezentat în exclusivitate datoriile pe care Astra le are la Gigi Becali. LPF a apărut în acest caz ca debitor care garantează împrumutul cu drepturile TV.

Citește și:

INCREDIBIL! Gigi Becali, finanțator principal la Astra. Gazeta a descoperit alte împrumuturi pe ascuns către echipa suspectată că a blătuit meciul cu FCSB de duminică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  07 Aprilie 2019, 11:28

adica echipele sa nu mai faca blaturi dar tu frf cu arbitrajul suspecte sa faci???? mai frf eule laso jos ca macaie

1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Aprilie 2019, 10:43
Postat de Iliescu Iulian pe 07 Aprilie 2019, 07:56

Plus ca LPF a întrat pe fir ca creditează ei împrumutul după ce sa făcut sesizare asupra blatistilor înainte de sesizare nici nu știau ca fcsb a împrumutat pe Astra

Faci parte din "familia Iliescenilor" de aceea esti atat de... sumar pregatit la cap! Pai daca LPF a acceptat sa retina valoarea imprumutului direct din banii destinati Astrei din drepturile de televizare, de unde tragi tu concluzia bizara ca LPF nu stia?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Aprilie 2019, 10:38

Tu, Burleanu, sustii ca LPF a gresit si s-a antepronuntat. Dar, tu, Burleanu, ce ai facut acum, nu cumva te-ai antepronuntat inainte de a se da verdicul in cazul Astra-FCSB?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează