FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Răzvan Burleanu iese la atac în cazul lui Dan Petrescu: „Dacă lucrurile vor continua în acest fel, găsim soluții și mai dure!”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 19:56

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a răspuns după gestul făcut de Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, care în meciul cu Gaz Metan, 0-0, l-a scos pe Alin Fica (18 ani) după 40 de secunde, iar la final a criticat regula prin care echipele trebuie să aibă doi jucători sub 21 de ani la startul meciului.

Șeful Federației a spus că antrenorii și cluburile din Liga 1 sunt de vină pentru lipsa unor jucători tineri de valoare și a spus că FRF este gata să ia măsuri dure în această vară,

„E și o problemă a clubului, nu doar a antrenorului. Ca antrenor, m-aș gândi și fac ceva pentru viitor. Trebuie să faci o legătură puternică între prima și a doua echipă pentru a putea avea cei mai buni jucători tineri. E nevoie de implicare în dezvoltarea tehnică de la nivelul academiei. Uite, FCSB, care era împotriva regulii, a câștigat meciul cu Craiova și a avut patru jucători sub 21 de ani în primul 11. 

Cei care critică regula să nu uite că atunci când am introdus regula cu al doilea jucător sub 21 de ani am permis și înscrierea unui al patrulea extracomunitar. Avem antrenori care ar dori să fie doar străini în lot. 

Fotbalul nu este doar despre bani, are tradiție, istorie și suporteri. Fără reguli, nu vor mai fi cluburi interesate să investească în tineri și în academiile de copii și juniori. Petrescu să nu uite că Adrian Păun a apărut ca urmare a acestei reguli.

Avem puterea de a lua decizii și mai dure. Dacă vedem că lucrurile vor continua în acest fel sau mai există astfel de situații, găsim soluții și mai dure. Putem ca la vară să decidem ca al doilea jucător să fie pe teren tot meciul. Sau doar o repriză”, a declarat Răzvan Burleanu la TV Digi Sport.

„Cum se numește cel care câștigă campionatul proștilor? Când nu câștigi începe să nu îți mai convină. Când câștigi e foarte bine” 
Răzvan Burleanu

Citește și: 

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu înaintea meciului direct: „Dacă nu-i dai astea, nu mai vrea ciocolată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  13 Martie 2020, 10:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  13 Martie 2020, 10:38

Regula cu un jucator sub 21 a fost benefica , cu doi deja e abuziv sa obligi cluburile . Deasemenea sistemul cu play off ar fi ok daca punctele castigate ar ramane neinjumatatite , un *** fara margini . Nu poti argumenta cu faptul ca prin asta campionatul devine mai interesant , furand practic din punctele muncite pe teren . Toti accepta tacit pentru ca nu pot tine pasul cu CFR care a demonstrat atat intern si extern ca e singura echipa europeana . BRAVO ! Burleanu trebuie sa plece , a stat deja mult prea mult in conditiile in care fotbalul romanesc a ajuns in grupa 3-4 valorica , asa ca mucles.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  13 Martie 2020, 10:23

"vom lua decizii și mai dure." - exprimare a unui "sef" de la frf !

Vezi toate comentariile (87)
Comentează