FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Răzvan Burleanu își pune la punct contestatarii: „Eu sunt în consiliul FIFA, alții au căpușat fotbalul românesc”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut astăzi o conferință de presă, imediat după Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.
Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut astăzi o conferință de presă, imediat după Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Articol de , - Publicat joi, 17 decembrie 2020 17:57 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 20:01

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut astăzi o conferință de presă, imediat după Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Conducătorul Federației a vorbit la final despre organizarea Campionatului European de tineret din 2023, accederea sa în consiliul FIFA, prezența spectatorilor la Euro 2020 și data la care naționala va evolua pe noul stadion din Ghencea.

VIDEO. Conferința de presă a lui Răzvan Burleanu

  • „Campionatul European de tineret din 2023 este un mare succes pentru România, o oportunitate pentru a ne menține pe harta țărilor care găzduiesc asemenea competiții. Încă la de la început știam cât de mult apreciază UEFA activitatea noastră, astfel că nu ne miră”
     
  • „România va găzdui două dintre cele 4 grupe de la turneul final, una la București, una la Cluj-Napoca. 2 stadioane din București, Arena Naționala și Steaua, plus două arene din Cluj, Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu. Meciul de inaugurare va avea loc pe Arena Națională. Înseamnă totodată și o calificare automată a naționalei noastre de tineret. Obiectivul este obținerea unei noi calificări la JO și lărgirea bazei de selecție pentru prima reprezentativă”
     
  • „Nu vreau să vedem accederea mea în consiliul FIFA ca o performanță personală, ci ca una pentru România. Jucăm un rol important în diplomația sportivă. E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva, din 1923 până în prezent. Voi fi cel mai tânăr membru. E un răspuns totodată pentru cei care au căpușat fotbalul românesc și încă mai vor să facă asta. Modelul nostru poate fi preluat și în alte sectoare”
     
  • „În legătură cu Euro 2020, ieri a avut loc o videoconferință între FRF si structura locală de organizare. S-a intrat în detalii în ceea ce privește scenariile posibile în privința prezenței spectatorilor. Suntem într-un dialog permanent cu Primăria Capitalei pentru a alege cel mai bun scenariu. Pornim de la ce s-a întâmplat la Budapesta, când la Supercupa Europei arena a fost accesibilă în proporție de 30%. Nu ne așteptăm să avem 100% din capacitatea stadionului ocupată, dar ne dorim să avem un număr cât mai mare de spectatori. În martie anul viitor vom anunța o decizie
     
  • „Ne dorim ca naționala să revină cât mai repede pe stadionul Steaua, chiar în martie. Totuși, în urma dialogului cu CSA, procedura de predare/primire a stadionului nu e finalizată, nu sunt nici toate avizele obținute încă. Astfel, nu pot nici astăzi să vă ofer cu certitudine data la care România va evolua pe acest stadion”

Citește mai multe știri de actualitate:

Răzvan Burleanu, ultimele detalii despre scandalul de rasism: „Am sesizat UEFA, ancheta se complică” + „I-am sunat pe Hațegan și Colțescu”

FCSB, obligată să se mute de pe Arena Națională! Gigi Becali, ofertă de la FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ticlazau
ticlazau  •  18 Decembrie 2020, 10:58
Postat de elgabri pe 17 Decembrie 2020, 19:58

FIFA si UEFA organizatii mafiote

Propun sa ne dezafiliem. Facem o petitie?

kensan.gmm
kensan.gmm  •  17 Decembrie 2020, 22:26

Consiliul FIFA aka Mafiotii ai' mari. Plecati toti *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  17 Decembrie 2020, 21:57

Du-te la gara si urca-te in tren!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează