FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Răzvan Burleanu, lector la Paris pentru Kaka, Didier Drogba și Florent Malouda » Despre ce le-a vorbit șeful FRF

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 17:00

Răzvan Burleanu (35 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a fost invitat de UEFA să susțină o prezentare pentru foști internaționali de seamă, în cadrul „Executive Master for International Players  - MIP”.

Programul de master se adresează mai multor jucători de calibru retrași din activitate, care vor să urmeze o carieră în administrație. Kaka, Malouda, O’Shea, Arshavin și Drogba au fost câtiva dintre cei care au ascultat discursul lui Burleanu, informează frf.ro.

Răzvan Burleanu, lector la Paris pentru Kaka, Didier Drogba și Florent Malouda » Despre ce le-a vorbit șeful FRF

Sursă FOTO: frf.ro

Președintele Federației Române de Fotbal le-a vorbit participanților la Paris despre importanța planificării strategice privind dezvoltarea fotbalului și le-a prezentat acestora inclusiv proiectele implementate de către FRF în timpul mandatului său.

vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Cazul „Folcloristelor”, povestit în detaliu chiar de arbitrul pedepsit: “Fetele erau îmbrăcate sumar. Nu puteam să le dau afară” + FRF, complice în scandalul sexual

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1762587313760987
Mihai Paduraru  •  08 Februarie 2020, 10:54

BURLANUL AR TREBUI SA FIE LECTOR LA RAHOVA...........E UN MIZERABIL NUMIT POLITIC SI CARE A DISTRUS FOTBALUL ROMANESC,IMPREUNA CU TOTI PAPUSARII LINGUSITORI DIN JURUL SAU............

cneius
cneius  •  07 Februarie 2020, 18:41

Sint ochi si urechi cei din sala...:))

1900144626740004
Zi Bobby  •  07 Februarie 2020, 17:54

E probabil gluma zilei.Despre ce le putea vorbi un fost activist politic unor fotbalisti celebri? ce stie Burleanu despre fotbal?! nu l-a luat si pe Visan? ca baietii aia au masini scumpe si Visan stie sa le repare !chiar aici s-a ajuns? sa se erijeze Ciurli Burli in profesor de fotbal ?!!! chiar ca e o gluma reusita..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează