FOTBAL  »  Superliga  »  TOKYO 2021

VIDEO. Ce răspuns le-a dat Răzvan Burleanu celor care au criticat echipamentul României pentru Jocurile Olimpice

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit astăzi despre echipamentele naționalei României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. +12   FOTO
Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit astăzi despre echipamentele naționalei României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 18:02 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 18:42

Răzvan Burleanu, președintele FRF, s-a referit în conferința ținută în această seară și la  echipamentele naționalei României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

  • CONTEXT: România va juca la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu un echipament special, al cărui design a fost conceput de un student, Cătălin Marian, câștigătorul concursului de creație „Tu îmbraci naționala", organizat de FRF;
  • Echipa României s-a calificat la JO Tokyo 2021 în urma accederii în semifinalele Turneului final european U21, din vara lui 2019. Lotul va fi condus de Mirel Rădoi, antrenorul de atunci al „tineretului", secondat de Adrian Mutu, actualul tehnician al naționalei U21;
  • Competiția de la Tokyo se va desfășura în perioada 23 iulie - 8 august.

VIDEO. Răzvan Burleanu: „Vrem încă o calificare la Jocurile Olimpice”

Întrebat de jurnaliștii prezenți ce părere are despre noile haine, Burleanu a răspuns: „Cel mai bun echipament este cel în care reușești să câștigi. Misiunea noastră la aceste Jocuri Olimpice, după 57 de anim va fi să ne clasăm pe podium și să nu ne oprim aici. 

Am și menționat astăzi că următoarea generație are acest obiectiv, de a obține o a doua calificare - de această dată consecutivă - la JO din 2024, de la Paris”, a declarat Burleanu în cadrul unei conferințe de presă.

+8 FOTO

Este un pic pal. Aș fi adăugat o altă culoare, e ștearsă această combinație dintre alb și galben, nu are forță, fizibilitate

Cel albastru e mai frumos, are mai multă personalitate

Adina Buzatu, stilist, în emisiunea „Digi Sport Matinal”

Citește mai multe știri de actualitate:

Răzvan Burleanu, dezlănțuit! Atac la Guvern și la ministrul Florin Cîțu: „Poate înțelege și el asta” / „Suntem mai serioși decât ei”

Răzvan Lucescu îi dă un sfat lui Rădoi: „Mirel trebuie să înțeleagă un lucru”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
115486966066476
Edi Girnita  •  01 Decembrie 2020, 16:00

Lasati-le dracu de culori, macar sa ajungem noi sa ne batem pt o medalie! Ce, alte echipe cum pot juca în orice culoare? Da,deh,noi suntem saraci și prosti grămadă, dar de fudulie nu ne întrece nimeni!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  01 Decembrie 2020, 14:33

cel mai naspa echipament ever din istoria Nationalei... Burlene, trezeste-te, ce e cu porcaria asta de echipament ?!.... pune unu galben sau rosu sau albastru ca prin anii 80...cum ai putut aproba nemernicia asta?! numai strici totu, Burlene tot, iti bati joc de tot ce are valoare in istoria fotbalului romanesc, ce echipament e asta Burlene?!?

pain89
pain89  •  01 Decembrie 2020, 08:01

De ce a scos echipamentul galben nu stiu, dar izmenele sunt urâte, nu as da bani pe un asemenea echipament. Shortul e cel mai urat pe care l-am vazut la națională vreodată, iar tricourile prea simpliste cu niște combinații de culori care nu se potrivesc naționalei, par prea ieftine luate de la triple hand nu second hand si cand le vezi in magazin cu peste 100 de lei tricoul te apuca râsul

Vezi toate comentariile (10)
Comentează