FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Răzvan Burleanu și-a anunțat oficial candidatura la șefia FRF » 7 motive enumerate de actualul președinte

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 20:03

Răzvan Burleanu și-a anunțat candidatura la șefia FRF printr-un mesaj postat pe site-ul personal. Și-a anunțat cele 7 motive pentru care are de gând să candideze pentru încă un mandat. 

  1. Candidez la președinția FRF pentru că, în urmă cu patru ani, membrii FRF m-au ales ca împreună să producem o schimbare fundamentală în fotbalul românesc.
  2. Candidez pentru că m-am ținut de cuvânt și am eliminat din Casa Fotbalului șpăgile, “atențiile”, favoritismele, găștile și risipa.
  3. Candidez pentru că am făcut din respect, din încredere și din integritate, din meritocrație și din viziune managerială o realitate nouă a fotbalului românesc.
  4. Candidez pentru că am făcut din fotbal și din interesul membrilor afiliați singurele preocupări ale echipei FRF.
  5. Candidez pentru că am construit o echipă de profesioniști care are performanța ca singur orizont posibil.
  6. Candidez pentru că îmi asum că am și greșit, dar fără intenție. Nu am greșit pentru că am avut un interes ascuns. S-a întâmplat să și greșim pentru că ne-am dorit să facem totul cât mai bine.
  7. Candidez pentru că, în continuare, vreau să demonstrez că a fi cu adevărat patriot înseamnă să-ți faci bine treaba, să dai tot ce ai mai bun, să fii cinstit și drept, oriunde și oricând", a scris Răzvan Burleanu pe site-ul oficial.

Răzvan Burleanu (33 de ani) a devenit președinte al FRF pe 5 martie 2014. Înainte fusese președinte al Federației Europene de Minifotbal.

Alegerile pentru șefia FRF vor avea loc pe 18 aprilie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
853246084756615
Marcel Popa  •  15 Ianuarie 2018, 23:55

fur mai putin si mint mai putin.necalificarea nu este vina mea era mingea prea ovala.traiasca burleanu,vochin,mutu si contra.sa nu ramana fara servici ca e pacat de ei.sant toti oameni cinstiti ,corecti si cu caracter , de necalificare.

liviuemil
liviuemil  •  15 Ianuarie 2018, 22:28

Puteai sa mai pui 7. Nu ai facut nimic ! Ba da, ai distrus fotbalul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează