FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan dă refresh! » Rui Duarte şi Glauber, surprizele lui Lucescu Jr. pentru Slask

Duarte va reveni în formula de start după un singur meci pe tuşă
Duarte va reveni în formula de start după un singur meci pe tuşă

Articol de , - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 22:35

Lucescu jr. vrea să schimbe jumătate de echipă în Polonia. Duarte şi Glauber ar putea fi principalele surprize.

Herea în locul lui Apostol, Bozovici în locul lui Ezequias şi Deac în locul lui Surdu sînt mutări anticipate deja în echipa Rapidului pentru primul duel cu Slask Wroclaw din play-off-ul Europa League. Dar Răzvan le pregăteşte alte două surprize leşilor, iar prima este Rui Duarte!

Tratat mai întîi de vraciul din Serbia şi apoi ajuns pe mîinile medicilor Rapidului, fundaşul dreapta portughez e vindecat complet de ruptura musculară suferită în urmă cu 10 zile şi are şanse mari să intre din primul minut joi. Rui e aşteptat să bifeze chiar azi primul antrenament în regim normal, deşi medicii preconizaseră iniţial în cazul lui un repaus de două săptămîni! Cu Petrolul (1-0), pe postul lui a jucat în premieră Creţu, care s-a achitat bine de sarcini.

Turn la turn!
O altă surpriză în primul "11" este vizată tot în apărare, dar în centru. Lucescu jr. se gîndeşte să-l trimită pe Glauber lîngă Marcos Antonio şi să refacă astfel cuplul de stoperi din a doua parte a sezonului trecut. Explicaţia pentru o revenire în premieră a lui Glauber ca titular într-un meci oficial se numeşte Johan Voskamp. Brazilianul Rapidului, cel mai înalt "central" din lotul alb-vişiniu (1,90 m), e considerat cel mai nimerit să-i facă marcaj uriaşului vîrf olandez al lui Slask înalt de 1,93 metri!

15,3 milioane de euro este valoarea de piaţă a lotului lui Slask, conform transfermarkt.de. Jucătorii giuleşteni sînt cotaţi mai bine cu aproape 9 milioane

24 de meciuri în Liga 1 a bifat Glauber fără a marca vreun gol

"Polonezii ne-au urmărit cu Petrolul, dar nu prea au avut ce să vadă. Răzvan a făcut foarte bine că a odihnit cîţiva titulari" (George Copos, patron Rapid)

"În Polonia ne aşteaptă un meci de bătaie, vom da peste o trupă cu talie şi forţă" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Copos: "Mircea, echipa nu joacă!"/ Il Luce: "George, încetează!"
George Copos a pus mîna pe telefon şi i s-a plîns lui Lucescu senior de jocul slab făcut de echipa lui Răzvan cu Petrolul. "Mi-a zis că e nemulţumit de jocul băieţilor. I-am spus că un conducător de succes nu trebuie să iasă în public şi să critice jucătorii după un prim meci mai slab. Ar trebui cel mai mult să-l preocupe să facă transferurile necesare şi să plătească salariile la timp, nu să creeze tensiune", a spus Il Luce la sport.ro despre discuţia cu patronul giuleştean.

15 lei, cel mai ieftin bilet pe National Arena
Rapidiştii pregătesc mutarea pe National Arena, prevăzută după 6 septembrie, cînd "naţionala" va inaugura stadionul la meciul cu Franţa. Conducerea clubului a anunţat preţurile tichetelor la meciurile de acasă pe care le vor susţine în Liga 1: 15 lei - peluze, 20 lei - tribuna a 2-a şi 25 lei - tribuna 1. Dacă negocierile pentru arena "Valentin Stănescu" nu se finalizează în timp util, Rapid - FC Braşov din etapa a 6-a ar urma să fie primul meci acasă pe National Arena pentru Pancu şi compania.

Inbox:
»» Azi expiră ultimatumul dat de CS Rapid clubului de fotbal în ce priveşte achitarea primei tranşe de 30.000 de euro în contul datoriei. Oficialii rapidişti au anunţat deja că meciul cu Chiajna se va juca la Piteşti, nu în Grant.
»» Miercuri dimineaţă e programată plecarea spre Polonia, giuleştenii urmînd să decoleze la ora 11:00, cu o cursă charter. Întoarcerea în ţară e prevăzută imediat după meci.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  16 August 2011, 12:26
Postat de andy_1950 pe 16 August 2011, 03:23

Lasa-i ma' ca soar nu sunt ziaristi de sport

Comentariul tău... p-ala nu l-a dat pana la urma cassio? nu prea imi amintesc cum trebuie, desi stiu ca si glauber a avut o minge care parea sa fi depasit linia portii.

djalovic21
djalovic21  •  16 August 2011, 12:22
Postat de andy_1950 pe 16 August 2011, 03:23

Lasa-i ma' ca soar nu sunt ziaristi de sport

nu era glauber ala....au gresit comentatorii....era cassio ;)

badeadorian
badeadorian  •  16 August 2011, 10:28
Postat de ghost_rider pe 16 August 2011, 01:55

Bafta la ........croncanit !

Tu vorbesti ? Ai gura plina de cacareze sau mirosi comunitarii sub coada cand ii intalnesti pe strada ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează