FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, DE LA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Lucescu a găsit explicaţia rezultatelor slabe: "Contestarea lui Coman a fost ca o bombă în vestiar"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 martie 2012 19:13

Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Rapid Bucureşti, a comentat gestul suporterilor care l-au contestat pe Dani Coman în timpul meciului cu Concordia Chiajna,  explicînd că acesta este unul dintre motivele pentru rezultatele slabe obţinute de giuleşteni.

"Un fotbalist care joacă bine şi îţi prezintă garaţie, nu trebuie să treacă prin aceste momente. Contestarea lui Coman a fost ca o bombă. Partea aceea a galeriei, destul de redusă, parcă ne-a pus o bombă în vestiar. Am greşit că ne-am lăsat copleşiţi, uman altfel, de presiunea pe care a pus-o grupul de suporteri care l-a contestat pe Coman", a declarat Răzvan Lucescu, la Fanatik Show.

Rapid joacă, duminică, pe teren propriu, cu Rapid, de la ora 21:00 (în direct pe Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
rapidist29
rapidist29  •  30 Martie 2012, 12:28

razvane am incredere in tine dar lasa un pic incapatanarea de a baga pe surdu...este de trei ori mai bun roman...care sa plafonat un pic pt ca l-ai preferat pe surdu, nici pe herea nu il vad titular...aici este problema noastra nu galeria, fiecare meci jucam in 10 chiar 9 jucatori....ai facut bine ca l-ai exclus din lot pe ionita...si el cred ca era un factor de destabilizare a vestiarului...bafta razvane

traian01
traian01  •  30 Martie 2012, 09:25

Lasa-ne bah in pace.. pleaca tu odata din Giulesti cu Surdu tau... (poate si cu Coman ca probabil vine dupa tine) si las-o balta... nu vezi ca nu jucam nimic.. ce ai vrea sa te aplaudam ca pierdem 3 meciuri care trebuiau sa fie cel putin 7 pcte sigure.. ce facem acum cand jucam cu CFR, Pandurii.. etc.. echipe care as fi zis ca asta e.. am pierdut is bune... da nu cu Concordia Chiajna si Ceahlaul Piatra Neamt..

mda...
mda...  •  30 Martie 2012, 00:06

Razvane eu personal cred ca manaci ca.cat mai baiatule.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează