FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

video Răzvan Lucescu despre avansul FCSB-ului în campionat: „E diferit! La fel putem vorbi și despre Dinamo”

Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK
Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK

Articol de , , - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 11:52 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 12:54

Revenit în țară, de Sărbători, antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a vorbit despre campionatul României, despre un posibil transfer din Liga 1 și despre calificarea naționalei la Euro 2024.

Răzvan Lucescu s-a întors astăzi în București, iar la sosirea pe aeroportul „Henri Coandă” a oferit mai multe declarații.

Răzvan Lucescu n-are în vederi vreun jucător din Liga 1

Întrebat dacă în fereastra de transferuri ce începe în ianuarie și-a propus să transfere vreun jucător din Liga 1, antrenorul lui PAOK Salonic a spus clar: „Nu avem în momentul de față vreo discuție pentru un jucător român”.

„Ce le-ai făcut, Răzvan?!” » Lucescu jr. îi șochează pe greci: PAOK e prima după ce a dat ȘASE goluri în deplasare
GRECIA
„Ce le-ai făcut, Răzvan?!” » Lucescu jr. îi șochează pe greci: PAOK e prima după ce a dat ȘASE goluri în deplasare

Totodată, a admis că nu urmărește campionatul nostru pentru că nu i-o permite programul. „Nu-l văd. Jucăm duminică, joi, duminică, joi. Meciuri de analizat, meciuri de văzut, adversari de văzut. N-am timp să mă uit, ca să fie și asta clar. N-am ce să comentez”.

Răzvan Lucescu: „La fel putem vorbi și despre Dinamo”

Chiar dacă FCSB are 8 puncte avans în fruntea clasamentului, Lucescu jr consideră că ”play-off-ul e diferit în România. Iar faptul că se înjumătățesc punctele dă speranțe oricărei echipe să se bată în continuare sau la titlu sau la evitarea retrogradării.

La fel putem vorbi și despre Dinamo. Sunt echipe importante pentru campionatul românesc. E mult mai interesant când aceste echipe cu tradiție mare sunt prezente și fac performanță”.

Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia

Răzvan Lucescu este pe primul loc cu PAOK Salonic în campionatul Greciei, cu 35 de puncte acumulate în 15 etape. Și vine după 8 victorii consecutive, în toate competițiile sezonului.

De asemenea, în Conference League a trecut en fanfare de faza grupelor, cu 5 victorii și o remiză!

Calificarea la Euro 2024? Extraordinară. E importantă pentru tot fotbalul românesc, pentru toți cei implicați. E o performanță uriașă, Edi este omul momentului, antrenorul momentului. Faptul că duce naționala la un turneu final este ceva special, dar și mai important este că echipa nu a pierdut niciun meci. Această performanță educă într-un anumit fel. Este și meritul lui Răzvan Burleanu, meritul Federației
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic

Mai puteți citi:

Șucu plătește pentru greșelile lui Copos: „E în afara legilor românești!”

Dinamo vrea să dea lovitura » Zeljko Kopic a pus ochii pe eroul rivalei la salvarea de la retrogradare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  23 Decembrie 2023, 13:47

Ignorant e baiatul asta daca nu urmareste meciurile fcsbului. Ar avea multe de invatat despre tactica de sufragerie si schimbarile de la distanta, din fata televizorului. Plus ar vedea niste perle ca Florinel si Darius, care ar fi titulari de drept intr-o echipa umila ca PAOK.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează