FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid sau Dinamo? Membru DDB, Răzvan Lucescu a dezvăluit de care club e mai atașat „Reprezintă ceva mult mai frumos!” + ce spune despre situația „câinilor”

Antrenorul lui Al Hilal a vorbit încă o dată despre locul special pe care Rapid îl are în viața lui.
Antrenorul lui Al Hilal a vorbit încă o dată despre locul special pe care Rapid îl are în viața lui.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 12:23 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 13:13

Răzvan Lucescu (51 de ani) a devenit și campion al Arabiei Saudite, după ce câștigase Champions League cu Al Hilal. Antrenorul român a demonstrat că e la curent cu toate noutățile din România și și-a declarat încă o dată dragostea pentru Rapid. 

Răzvan Lucescu a devenit membru în programul DDB, într-un moment extrem de delicat pentru Dinamo, dar a ținut să facă o declarație de dragoste pentru Rapid, club despre care spune că ocupă un loc special în inima lui.

Răzvan Lucescu: „Rapid reprezintă ceva mult mai frumos”

„În sufletul meu există Rapid, e un sentiment foarte rar. Dinamo a existat în copilăria mea, dar Rapid reprezintă maturizarea mea în fotbal, ceva mult mai mult, mult mai frumos. Înscrierea în DDB nu înseamnă că sunt un fan al lui Dinamo și am uitat de Rapid. Am făcut-o pentru că am simțit ocazia că pot ajuta cu ceva. A fost un exemplu, aș fi putut ajuta un pic mai mult, dar astea au fost condițiile”, a declarat Răzvan Lucescu la Pro X. 

Răzvan Lucescu îndeamnă la răbdare în cazul lui Dinamo

„E mult prea devreme să vorbim de rezultate pe plan sportiv. Gândiți-vă prin ce a trecut Dinamo în ultimele luni. A fost la un pas să fie retrogradată. Nu era cea mai corectă decizie, ar fi venit din cauza virusului, dar a fost un șoc. Din punct de vedere administrativ, a fost foarte jos clubul. E greu, abia acum încep să se miște niște lucruri, Actuala conducere dă sperațe, dar e prea devreme să vorbim de rezultate. Are nevoie de timp, de răbdare, de înțegere”, a comentat Lucescu. 

VIDEO. Rapidistul Voicu: „Răzvan Lucescu știe să te motiveze chiar și când stai în tribună”

Citește și alte știri despre Răzvan Lucescu: 

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, despre trăirile titlului cu Al Hilal și planurile pentru sezonul următor: „Simt că plutesc!”

Răzvan Lucescu, primele declarații după ce a devenit campion în Arabia Saudită: „Aveam nevoie să mă hrănesc cu confirmare” + Ce spune despre tatăl său

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
creeperno
creeperno  •  01 Septembrie 2020, 22:49

Respect Razvan!

shaun.evans
shaun.evans  •  01 Septembrie 2020, 16:43

Si ce daca tine cu Rapid? E alegerea lui, a fost cinstit, a cotizat si la Dinamo! Macar de ar fi mai multi ca Razvan!

badeadorian
badeadorian  •  01 Septembrie 2020, 15:41
Postat de emil1986 pe 01 Septembrie 2020, 15:31

badeadorian , 'decedatule', e grav ca nu poti [rivi adevarul in fata. E greu ca nu-ti recunosti istoria mizera, una 100% bolsevica! Mai ai frati? :)))

Imi pare rau ca nu te pot privi pe tine in fata !!! Cu siguranta ca as face un gest crestin si umanitar ( iarta-mi pleonasmul ). Ti-as darui , din toata inima, o bancnota de 100 lei . Adevarata si valabila .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează