FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răzvan Lucescu despre posibila retrogradare a „câinilor”: „Cu tot respectul, dar să intre Turris în prima ligă sau Mioveni, iar Dinamo și Rapid să fie în B… ”

Răzvan Lucescu despre posibila retrogradare a „câinilor”
Răzvan Lucescu despre posibila retrogradare a „câinilor”

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 21:11 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 21:30

Răzvan Lucescu, 51 de ani, antrenor la Al Hilal, membru elite în proiectul socios al fanilor dinamoviști, alături de tatăl său, Mircea, nu concepe ca alb-roșii să ajungă în Liga 2.

„E foarte complicat, iar dacă Dinamo ar retrograda va fi o dramă pentru fotbalul românesc. Lumea e obișnuită cu Rapid, pentru că în ultima vreme a cam ieșit din prim-planul fotbalului românesc, dar se așteaptă revenirea Rapidului acolo unde trebuie să fie. 

Un campionat cu Rapid și Dinamo e un alt campionat. Cu tot respectul și sper ca nimeni să nu se supere, dar să intre Turris Oltul în prima ligă sau Mioveni, iar Dinamo și Rapid să fie în B… 

Dezinteresul pentru fotbalul românesc va fi total. Este adevărat că acei oameni au muncit foarte bine acolo, dar din păcate, asta e realitatea. Fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiție care să atragă sponsori și investiții. Trebuie să ridicăm valoarea acestui fotbal care a căzut total.” a declarat Răzvan Lucescu la „Realitatea Sportivă”.

EXCLUSIV Borcea: "Negoiță are foarte mulți bani, dar nu mai vrea să dea! În fotbal totul se învârte în jurul cașcavalului"

EXLUSIV Răzvan Lucescu: „Dinamo e copilăria și adolescența mea. Sincer, aș ajuta mai mult. Momentan am făcut acest pas”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
557359368547447
Florin Alexandru  •  14 Iulie 2020, 11:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

557359368547447
Florin Alexandru  •  14 Iulie 2020, 11:22

Asta pe unde mai "antreneaza" ??

2254271094823421
Michele Marinela  •  14 Iulie 2020, 07:08

Treziti-va la realitate, mai privilegiatilor! Ai sortii, ai sistemului... Ce daca cade Dinamo? Oricum, nu cred ca acest Dinamo mai are vreo legatura cu cel adevarat. Ca multe alte echipe din Romania. Si in alte tari cu fotbal avansat cluburi legendare au retrogradat. Sunt multe exemple si in Anglia, Italia, Spania, etc. Ce conteaza cine promoveaza? Simplu, cine arata ca merita pe teren. Asa a fost si cazul recent al Clinceniului, in detrimentul lui U Cluj. Daca tineti asa de mult la Dinamo, faceti cum a facut Hagi, cumparati clubul si tineti-l in prima liga. Patroni si antrenori. Daca credeti ca este asa de usor. Succes si lasati vrajelile populiste si filozofice.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează