FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Răzvan Lucescu, despre noul transfer de la FCSB: „Nu îi va fi ușor”

Mutarea lui Cristi Ganea (31 de ani) la FCSB se va materializa în această săptămână. Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK, susține că fundașului stânga nu-i va fi ușor să se impună din prima la roș-albaștri.
Mutarea lui Cristi Ganea (31 de ani) la FCSB se va materializa în această săptămână. Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK, susține că fundașului stânga nu-i va fi ușor să se impună din prima la roș-albaștri.

Articol de , - Publicat luni, 04 septembrie 2023 14:15 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 14:27

Mutarea lui Cristi Ganea (31 de ani) la FCSB se va materializa în această săptămână. Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK, susține că fundașului stânga nu-i va fi ușor să se impună din prima la roș-albaștri. 

Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „N-ai voie să nu-l iei la națională! Are mintea întunecată”
EURO 2024
Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „N-ai voie să nu-l iei la națională! Are mintea întunecată”

VIDEO. Răzvan Lucescu, despre venirea lui Cristi Ganea la FCSB: „Nu îi va fi ușor”

„El în Grecia a avut o perioadă foarte bună, era foarte apreciat, apoi a fost accidentat, n-a mai intrat în echipă. depinde e el și de ambiția lui, de determinarea lui. Nu îi e ușor unui fotbalist care nu joacă să intre imediat și să fie în top”, a declarat Lucescu. 

În Grecia se investește mai mult decât în România, se aduc jucători de calitate, în ultimii ani s-au investit sume foarte mari în transferuri. Sunt vreo 5 echipe care au adus jucători cu experiență mare în fotbalul european, care vin din cele mai tari ligi ale Europei. 

La momentul de față, nu se pot compara, fotbalul din România cu cel din Grecia. E o perioadă complicată pentru fotbalul românesc, dar e posibil să ne întoarcem și să avem echipe în europene

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Mihai Stoica: „Cristi Ganea e hungry”

Nu s-a semnat încă, dar e totul bătut în cuie. El a avut COVID anul trecut și cu urmări destul de grave. După tratament s-a vindecat complet, nu mai are niciun fel de problemă, poate să joace. E hungry (n.r - înfometat). Informația mi-a venit din mai multe surse, că e foarte, foarte bine fizic. 

La Panathinaikos nu avea cum să joace, e o echipă cam bună. Avea niște variante în Grecia, dar Gigi și-l dorește de mult timp. Chiar m-aș bucura să se facă și probabil se face”, a declarat MM Stoica în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport 1.

Cristi Ganea vine la FCSB

Vicecampioana și-a dorit să se întărească pe postul de fundaș stânga cu un jucător experimentat. 

Fără șanse să mai joace la Panathinaikos, după un an de coșmar, în care a avut probleme medicale cauzate de COVID, Cristi Ganea se pregătește să revină în România. Vrea să revină în circuitul primei reprezentative, susțin jurnaliștii eleni.

„Cristi Ganea își dorește să revină la echipa națională”

„Ganea a avut probleme cu COVID-ul în ultimul sezon, iar în acest an nu a mai făcut parte din planurile lui Panathinaikos. Astfel, contractul său a fost reziliat, iar Ganea va continua în țara natală pentru că își dorește să lupte pentru revenirea la echipa națională a României”, a scris site-ul elen Trifilara. 

Ultima apariție a lui Cristi Ganea în tricoul lui Panathinaikos? 13 noiembrie 2022, într-o victorie cu Atromitos 2-0, Superliga Greciei.

Răzvan Lucescu, despre noul transfer de la FCSB: „Nu îi va fi ușor”
Cristi Ganea, la un pas de FCSB

La Panathinaikos, Cristi Ganea a bifat numai 10 partide sezonul trecut, în toate competițiile.

2017este anul în care Cristi Ganea și-a trecut în CV singurul trofeu din carieră, titlul cu Viitorul

600.000 de euroe cota de piață a lui Ganea, conform portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO. Atmosfera de la FCSB - Universitatea Craiova, surprinsă de reporterii GSP

Citește și alte știri despre FCSB: 

Presa din Africa de Sud a analizat debutul lui Siyabonga Ngezana ca titular la FCSB

FCSB pregătește lovitura pe piața transferurilor » Becali confirmă sosirea jucătorului de națională: „Vine luni”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
Syryus
Syryus  •  04 Septembrie 2023, 16:01

I doream și îl așteptăm pe Ștefănescu și cînd colo vine un fundaș...!!!

polistul68
polistul68  •  04 Septembrie 2023, 15:32
Postat de luciann pe 04 Septembrie 2023, 14:45

Aduceti fundas, ca prin atac bate vantul...

In atac deja e...inflatie , sunt prea multi...Compagno, Coman, Oct Popescu, Baluta, Miculescu, Olaru...problema e ca nu se leaga intre ei, fiecare joaca pt el...mai rau se sta la fundasii centrali...sudafricanul e...varza, Chiri se tot rupe, Ov Popescu nu e fundas central, Harut e pe nicaieri...Dawa, sau cul il chema a gafeur de servici...alege tu cuplul de fundasi centrali.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Septembrie 2023, 14:48
Postat de gazistu pe 04 Septembrie 2023, 14:33

ba ii va fi usor, prin simplul fapt ca e roman... si Gigi o sa-l scoata din primul 11 pe Radunovici, in dauna astuia ... nu conteaza cine e mai bun, romanul e titular, ca asa vrea Gigi.

...iar cota lui, după semnătura se va dubla iar după primul meci jucat și doua centrări bune ,va atinge 2 mil. de techini.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează