FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - RAPID 2-0

Răzvan Lucescu după eşecul cu Oţelul: "Am vrut să intrăm cu mingea în poartă!"

Răzvan Lucescu a pierdut ieri pentru prima oară în faţa lui Dorinel Munteanu.
Răzvan Lucescu a pierdut ieri pentru prima oară în faţa lui Dorinel Munteanu.

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 22:07

Răzvan Lucescu îi acuză pe oamenii din ofensivă că n-au şutat mai mult la poarta lui Grahovac.

- Domnule Lucescu, e a doua înfrîngere consecutivă în deplasare şi urmează meciul de la Vaslui, sînteţi îngrijorat?
- Am început prost partida, le-am permis gălăţenilor să intre în joc, deşi i-am simţit timoraţi pe adversari. Ne-au respectat, s-au temut de noi, dar am luat acel gol din aut care a schimbat situaţia de pe teren. Chiar şi aşa, echipa a reacţionat bine, ne-am creat 7 sau 8 ocazii de gol, însă parcă am vrut să intrăm cu mingea în poartă, pe cînd Oţelul a fructificat tot ce a avut! Cred că am fi putut să cîştigăm la Galaţi dacă eram mai atenţi la finalizare. Acest meci nu e similar cu cel de la Pandurii, atunci n-am fi meritat nimic!

- De ce i-aţi înlocuit pe Creţu şi Roman încă din prima repriză?
- Ambele schimbări le-am făcut din cauza accidentărilor. Creţu a fost lovit de Pena, iar Roman a acuzat nişte probleme musculare. De parcă absenţele lui Herea, Glauber, Ezequias şi Alexa n-ar fi fost suficiente. S-au simţit aceste pierderi!

- S-a încheiat turul, sînteţi mulţumit de ce aţi realizat pînă acum?
- Am avut o toamnă grea, am jucat şi în Europa, am jucat din trei în trei zile, n-a fost uşor. Totuşi, sîntem acolo, sus, în clasament şi ne-am calificat şi în semifinalele Cupei României. Poate că am fi putut obţine mai multe puncte în campionat, dar să nu uităm că din cele 18 partide programate în acest an, 10, cu cea de la Vaslui, din etapa viitoare, le vom fi jucat în deplasare.

"În pauza competiţională nu vor fi schimbări majore în lot. Cred cu tărie în jucătorii pe care-i am, însă unul sau doi fotbalişti ar fi bine veniţi" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
bartales64
bartales64  •  12 Decembrie 2011, 19:17

pai ce sa intelegi , Niculaie Grigore si Stefan Grigorie cu panduri joaca de nota 9 , iar acum de nota 3 , Pancu sa invatat sa dea numai eurogoluri , iar Lucescu da vina pe atacanti . Dar eu stiu ca trebuie pregatit un meci prin antrenamente si nu dupa ce-o ei da-i vina pe : teren, arbitri , jucatori .etc . Razvane fa treaba ca ai destula liniste , si numai poti da vina mereu pe COPOS..!

parazitu2
parazitu2  •  12 Decembrie 2011, 11:09
Postat de unurt1 pe 12 Decembrie 2011, 10:53

Comane, afara din Giulesti ! Nu e posibil sa primesti 11 goluri in 5 meciuri si sa dai vina numai pe fundasi. Tu esti principalul vinovat! AFARA DIN GIULESTI, TARANE! Straton titular !

Dute ba drq rapidist fals !! dak nu era coman luam de 3 ori mai multe goluri !! Principalii vinovati sunt jucatorii,in special asa zisul jucator burca,vai mama lui,plus ca avem atacu vai mama lui,Lucescu mi se pare foarte foarte prost antrenor,mam convins de asta,dak nu luam cel putin 2 atacanti suntem terminati !! sa dispara de la echipa : sburlea,cassio,surdu,burca,oros,apostol ... Iar ce ai zis u ca ,e vina lu coman si sa intre straton,esti inconstient omule !! vrei sa luam vreo 6 pe fiecare meci??

unurt1
unurt1  •  12 Decembrie 2011, 10:53

Comane, afara din Giulesti ! Nu e posibil sa primesti 11 goluri in 5 meciuri si sa dai vina numai pe fundasi. Tu esti principalul vinovat! AFARA DIN GIULESTI, TARANE! Straton titular !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează