FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - RAPID 0-1

Răzvan Lucescu după victoria la limită cu Voinţa: "Am avut emoţii, ne trebuiau cele 3 puncte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2011 19:21

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, crede că victoria echipei sale în faţa Voinţei (1-0) este una meritată şi chiar dacă sibienii au avut o pregătire fizică bună, "giuleştenii" s-au impus la limită, cu multe emoţii.

"A fost o perioadă destul de complicată pentru noi, cu meciuri tari. Venim după un meci în care am fost solicitaţi la maxim şi acum am disputat o partidă după trei zile. Pe de altă parte, ştiam că Sibiul este o echipă care se agaţă la fiecare fază, cu o pregătire fizică bună.

Normal că am avut emoţii, dar bucuria noastră este foarte mare, ne-am gîndit mult la cele 3 puncte. Din punctul meu de vedere, am fost pregătit pentru această luptă. Jucătorii care au intrat pe teren şi-au ajutat echipa, ceea ce arată că există un spirit bun la echipă.

Nu sînt eu ăla nebun care a încercat să sublinieze ce s-a întîmplat la meciul Braşovului, al CFR-ului... Se întîmpla ceva în tot fotbalul românesc", a declarat Răzvan Lucescu după meci, la Fanatik Show, pe DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
ropid..
ropid..  •  03 Octombrie 2011, 00:23

Avem aproape 100 ani de existenta si am "castigat" doar 3 titluri, 2 din ele sunt "castigate" cu antrenori dinamovisti si ARBITRI SAMSUNG Noi am fost singura "echipa" care a purtat simbolul comunistilor pe tricourile de joc, celelalte echipe au refuzat, asa s-a nascut si sloganul: SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR Noi faceam mese festive in giulesti si invitam comunistii de la moscova, ca sa-i impresionam aveam tablouri uriase cu STALIN si LENIN Cautati pe GSP sau pe GOOGLE: Cum a intrat la noi în ţară comunismul, rapid, prin Giuleşti!

argus
argus  •  02 Octombrie 2011, 21:46

"...Venim după un meci în care am fost solicitaţi la maxim şi acum am disputat o partidă după trei zile..." !? Asa este, dar, asta-i din cauza antrenorului! Spunea ca are un lot echilibrat, ca fiecare post este dublat cu jucatori de valoare apropiata, dar, duppa cum se vde, doar "vorbe, vorbe, vorbe..."! Sa fii angajat in trei competitii, sa speri ca iti propui sa castigi "tot"in competitiile interne, sa mergi" cat mai departe in Eurolig fara ca macar sa incerci sa odihnesti 5-6 jucatori la fiecare meci, ori nu ai lot "echilibrat" ori, n-ai minte! Voi ce credeti?

petcod
petcod  •  02 Octombrie 2011, 20:39

Razvane esti slab.Nu imi place deloc ce joaca Rapidul, ai reusit sa distrugi jocul spectaculos de alta data.Baga-ti mintile in cap si in iarna adu niste inlocuitori pentru "rudele" tale de pe acolo ca altfel e naspa.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează