FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răzvan Lucescu, despre posibilitatea de a lucra la FCSB cu Gigi Becali: „Mie îmi place să am în jurul meu o atmosferă bună”

Răzavan Lucescu, antrnorul lui PAOK Salonic
Răzavan Lucescu, antrnorul lui PAOK Salonic

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 09:43 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 09:46

Răzvan Lucescu (53 de ani), antrenorul celor de la PAOK Salonic, a vorbit despre posibilitatea de a lucra cu Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei României, FCSB. 

Acesta consideră că un antrenor trebuie să aibă o relație apropiată cu patronul echipei, însă finanțatorul nu trebuie să intervină în ceea ce reprezintă sarcinile unui antrenor, precum alcătuirea primului „11” sau schimbările făcute, așa cum se întâmplă la FCSB. 

Premieră în Gruia » CFR Cluj a reușit să revină în top și fără ajutorul omului decisiv din sezoanele precedente
CFR CLUJ - FCSB
Premieră în Gruia » CFR Cluj a reușit să revină în top și fără ajutorul omului decisiv din sezoanele precedente

Răzvan Lucescu a vorbit și despre relația pe care o are cu Ivan Savvidis, patronul celor de la PAOK Salonic. 

Răzvan Lucescu: „Eu nu îl cunosc pe Gigi Becali”

„Nu știu dacă aș putea lucra cu Gigi Becali. Habar nu am, nu îl cunosc. Mie îmi place să am în jurul meu o atmosferă bună. Respect femeia de la bucătărie, femeia de serviciu, magazionerul, asistentul medical, doctorul. 

Nu intru peste ceea ce au ei de făcut, nu le dau indicații, pentru că nu este treaba mea, nu este domeniul meu, iar ei se simt bine. La fel se întâmplă și cu directorul sportiv, cu team managerul”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Fanatik. 

Răzvan Lucescu: „Patronul poate să mă ajute din alte puncte de vedere, dar în niciun caz nu se poate implica în meseria mea”

Răzvan Lucescu a precizat că imixtiunea unui patron la echipă arată o lipsă de respect față de un antrenor, menționând că acceptă din partea finanțatorului alte sfaturi, nu cele legate de partea tehnico-tactică. 

„Acest lucru (n.r. implicarea la echipă) înseamnă că nu te respectă pe tine, că nu-ți respectă meseria. Bănuiesc că nu știe mai bine decât mine ceea ce se întâmplă la echipă. 

Poate să mă ajute din alte puncte de vedere. Să-mi dea sfaturi din punctul de vedere al atmosferei, al psihologiei. Dar în niciun caz nu se poate implica în meseria mea. 

Pentru că noi suntem acolo zi de zi, pe teren. Noi studiem. Și vorbim și despre respectul grupului. Iar acest lucru este cel mai important pentru a avea rezultate. 

Grupul te respectă. Apar și conflicte între jucător și antrenor. Dar existând acest respect, lucrurile pot reveni foarte ușor la normal.

Și este chiar absolut firesc ca între antrenor și jucător, jucător și antrenor să existe din când în când diferențe de opinie”, a mai punctat Răzvan Lucescu, potrivit sursei citate. 

Răzvan Lucescu: „Ivan Savvidis mă consideră parte din familia lui”

Răzvan Lucescu a mai spus că are o relație specială cu Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, care îl consideră pe român „parte din familia lui”. 

„Vreau să specific că am o relație extraordinară cu patronul Ivan Savvidis. El mă consideră ca parte din familia lui. E foarte important să ajungi la o legătură de acest fel, sufletească”, a precizat tehnicianul român. 

VIDEO. Gigi Becali anunță ce se va întâmpla cu FCSB: „Când mor, la revedere! O iau Talpan și Pițurcă”

Citește și: 

De ce a lipsit Adrian Mititelu de la victoria sezonului » Decizia bizară a finanțatorului de la FCU Craiova

Adrian Mititelu cere o alianță a patronilor din Liga 1: „N-ar merita mai mult de 3.000 de euro, dar suntem noi idioți și tâmpiți” + Gabi Enache, exemplu negativ

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
alexh
alexh  •  04 Februarie 2023, 13:41

Bravo Răzvan!!!

befree
befree  •  04 Februarie 2023, 13:21

Eu sunt mai curios sa aflu cine e "jurnalistul" care a avut NESIMȚIREA sa-i puna intrebarea.

andreizam
andreizam  •  04 Februarie 2023, 12:50

Reportajul este slab realizat, dar totuși are tangenta cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează