FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID 2-0

Răzvan Lucescu ia vina înfrîngerii asupra sa: "Ne-a lipsit agresivitatea, n-am ştiut să-i motivez"

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 23:37

Tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, a încercat să-şi încurajeze jucătorii la finalul meciului cu U Cluj, pierdut de giuleşteni cu 0-2. Fostul selecţioner a evitat să-şi critice jucătorii şi a luat vina înfrîngerii asupra sa.

"Nu ştiu dacă am fost copleşiţi, am început meciul bine şi am avut cîteva ocazii importante. Am primit un gol absurd, apoi ei au ştiut să gestioneze mult mai bine meciul. În repriza a doua am încercat să marcăm şi, pe fondul unui joc bun al Clujului, nu am reuşit să ne revenim.

Întotdeauna la un meci pierdut e vina antrenorului: probabil n-am avut inspiraţie, probabil am creat eu o anumită presiune. E un timp relativ scurt de cînd sîntem împreună, probabil jucătorii nu sînt obişnuiţi cu ideea de a lupta pentru obiective importante. Dacă vom şti să depăşim astfel de momente atunci ne putem îndeplini obiectivul", a spus Răzvan Lucescu la finalul meciului, pentru GSPTV.

Fostul selecţioner crede că echipa sa nu a mai avut atitudinea din prima etapă, cînd s-a impus cu 3-0 în faţa Vasluiului.

"A fost un meci ciudat, U a meritat pe deplin acest reultat. E abia începutul, mai avem multe meciuri de jucat. Ne-a lipsit agresivitatea. Cu prea mare uşurinţă am ratat în faţa porţii, la fel de uşor am pierdut multe mingii la mijlocul terenului", a mai spus Răzvan Lucescu la finalul meciului.

Rapid a pierdut cu 2-0 la Mediaş, în meciul cu U Cluj. Scorul a fost deschis după autogolul lui Rui Duarte, iar Claudiu Niculescu a marcat pentru un neaşteptat 2-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
nightwishh
nightwishh  •  31 Iulie 2011, 13:30

Daca nu l-a avut pe Florescu cum sa castige? :)

laur3atu
laur3atu  •  31 Iulie 2011, 10:53

Eu nu inteleg o chestie , il bagi odata, il bagi de 10 ori, de 100ori vezi ca nu stie nimic ca e vai m... lui de ce frate il mai bagi ??????? Sburlea nu e jucator nu e atacant nu e nimic e zero barat nu inteleg ce mai cauta la rapid. Daca era acelasi meci dar in locul lu Rapid era steaua, pai intra in actiune marele antrenor Jiji si il dadea afara de al echipa pe Rui Duarte , iar Balaj era complet vinovat ca nu a fluierat fault la Deac. Fara sa vada ca echipa lui nu fost in stare sa dea un gol pentru ca nici macar nu are cu cine cu jucatori ca Sburlea sau Surdu e f greu sa sa inscrii.

soldatkid
soldatkid  •  31 Iulie 2011, 09:57
Postat de suiac pe 31 Iulie 2011, 01:46

Urna 4 a valorica , tot puradelului " i-o datoram.."

Urna 4-a .........liga 2.a ???

Vezi toate comentariile (34)
Comentează