FOTBAL  »  Superliga  »  PĂRERE

Răzvan Lucescu nu are vreo ezitare: "FCSB e Steaua" » Cum ar răspunde în cazul unei oferte a lui Becali

Articol de - Publicat luni, 24 decembrie 2018 19:25

Antrenorul anului 2018 în România, Răzvan Lucescu, a vorbit în interviul pentru Superlativele GSP și despre rivala sa de-o viață, FCSB. Crede că echipa din Liga 1 este adevărata Steaua și nu ar spune "nu" unei posibile colaborări în viitor.

"- Există vreo echipă din Liga 1 care să vă fi impresionat în 2018?
- Ca echipă, CFR arată stabilitate, forță, Steaua rămâne Steaua, e acolo, sus. Ca o paranteză, FCSB e Steaua. Că nu câștigă campionatul, e locul 2, tot sus rămâne. Să fii an de an sus înseamnă că tu continui să faci ceva bun. Restul sunt detalii. 
- În tinerețe vă considerați antistelist convins, vă pare bine că acest club nu mai ia titlul de trei ani în România?
- Singurul lucru care mă interesează este să câștig eu cu echipa mea. Restul nu mă privește. Mi-aș dori-o enorm pe Rapid înapoi în prima divizie, ca Dinamo să redevină Dinamo adevărat, cu suporteri, cu acea emulație fantastică, să tremure carnea pe tine la derby-urile dintre ele trei, aici incluzând-o și pe Steaua. Sunt timpuri care sper să se întoarcă.

- La Steaua ați putea antrena vreodată?
- Nu știu. Mie mi-e greu să vorbesc despre astfel de lucruri.
- Dacă vi s-ar oferi o oportunitate favorabilă?
- Evit să răspund la asta. 1. Nu-mi place să spun ceva ce nu e concret și 2. Orice răspuns aș da, s-ar interpreta. Acum ce-aș face, m-aș băga în seamă? Cum să vorbesc eu despre Steaua? Știu eu care e realitatea de acolo? Eu știu că Steaua termină pe locul 2 de câțiva ani. Pentru unii poate fi considerat un eșec, dar faptul că ești an de an sus înseamnă că o parte importantă a muncii de acolo e făcută bine. S-au câștigat ultimele titluri pe conjuncturi, pe detalii."

CITEȘTE ÎNTREG INTERVIUL CU RĂZVAN LUCESCU:

INTERVIU EXCLUSIV. Răzvan Lucescu, antrenorul anului: "Visez că mă trezesc ușurat, nici măcar fericit, după ce devin campion"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (43)
lucghencea
lucghencea  •  25 Decembrie 2018, 10:55

Declaratii fara rost . Famelia Lucescu e inamicul chiar printre primii pe lista completa din toate timpurile ai clubului STEAUA , atat prin tatal securist si cappo di Cooperativa trucajelor si blaturilor cat si prin fiul care-i calca pe urme prin atitudine . Se cunosc amanunte , steaguri , injuraturi , flegme si altele . Daca luce jr zice ca becali are Steaua sa scoata si acte doveditoare , dar cum tot nu le are e onorant pentru noi ca un dusman al Stelei a batut palma cu becali . Suntem pe drumul cel bun in Ghencea !

reddogsv
reddogsv  •  25 Decembrie 2018, 10:16

Fcsb e steaua la fel cum e Razvan = Mircea. ***. Flamand dupa bani și dupa cocina ciobanului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  25 Decembrie 2018, 06:51

Cred că Răzvan L. și-a pierdut busola de cînd e la greci.Fcsb nu e steaua,el e afară de problema, sau se gudură pe lîngă Gigi pentru postul de antrenor la fcsb,o fi și el ,umil ca Dică!!!!!!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează