FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRE

Răzvan Lucescu nu l-a iertat pe Traian Băsescu nici după 14 ani: „Nu mi s-a părut corect, trebuia să fie președintele tuturor”

Traian Băsescu și Gigi Becali au fost protagoniștii unui episod celebru în 2006
Traian Băsescu și Gigi Becali au fost protagoniștii unui episod celebru în 2006

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2020 11:22 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 16:35

Răzvan Lucescu (51 de ani), antrenor în Arabia Saudită, la formația Al-Hilal, și-a adus aminte de „Sfertul eurofantastic” dintre Rapid și Steaua din urmă cu 14 ani.

La acel moment, Răzvan era pe banca Rapidului, giuleștenii fiind eliminați de marea rivală după o dublă manșă plină de suspans (n.r - 1-1 și 0-0). Luce jr. n-a uitat nici de momentul controversat petrecut duă meciul retur, când Traian Băsescu, președintele de la acea vreme, a petrecut alături de Gigi Becali și jucătorii roș-albaștrilor în celebrul restaurant Golden Blitz

Atunci când am auzit că doar cei de la Steaua au fost invitați, am afirmat că nu mi se pare corect. Ar fi trebuit să fie președintele tuturor și să țină cont de acest lucru. 

Trebuia să se uite și către cei eliminați, nu doar către cei care s-au calificat. Până la urmă, a fost decizia dânsului, a știut mai bine ce trebuie să facă”, a spus Răzvan Lucescu, la Pro X.

Traian Băsescu: „Eu i-am invitat și pe cei de la Rapid”

La finalul anului trecut, fostul președinte al României a rememorat acel episod, dezvăluind că la acea petrecere au fost invitați și jucătorii Rapidului. Potrivit acestuia, George Copos, patronul giuleștenilor, ar fi fost cel care a refuzat invitația

„Pentru mine a fost o decepție. Eu am invitat și Rapid, și Steaua, dar Rapid nu a venit, nu știu de ce nu a venit. M-a dezamăgit, aş fi vrut să fie și Copos. Eu i-am invitat, eu am organizat totul, eu am plătit factura, nu ei”, spunea Băsescu în decembrie, la Look Sport.

VIDEO. Traian Băsescu a influențat un titlu de campioană în Liga 1: „A fost un imbold pentru cei care erau la Ligă, la Federație”

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali va jubila » Răzvan Lucescu n-are milă de CSA: „Unii fac tărăboi și scandaluri, dar FCSB e Steaua!”

Mircea Lucescu și soția sa au primit rezultatul testului COVID-19: „Am aflat aseară, mă așteptam”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
maistorkokir
maistorkokir  •  21 Iulie 2020, 22:05

Basescu i-a invitat si pe cei de la rapid, dar n-au venit ca erau prea suparati, daca pierdea steaua, atunci doar cei de la rapid ar fi fost prezenti, lucescu jr. stie f bine treaba asta. Totusi, sa spunem ca in 2006 Rapid a atins cea mai mare performanta europeana a clubului, dar cea mai mare bucurie pt rapidisti in acel an n-a fost performanta in sine ci faptul ca Steaua a pierdut in ultimul minut la Middlesborough.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Iulie 2020, 21:27

Unde paparuda aia tatuata care tot mananca ceva ca bietul GG a fost persecutat de politicieni!

farasportincazarma
farasportincazarma  •  21 Iulie 2020, 17:07

Felicitari si respect R Lucescu, un rival incrancenat al Stelei (pe doua filiere Dinamo si Rapid) are puterea sa recunoasca un adevar cunoscut de toti suporterii de buna credinta si bun simt: Steaua este obligata acum sa se numeasca FCSB. R Lucescu cunoaste bine fotbalul din interior si din exterior si stie ca nu mai este posibil ca in 2020 si in UE, o echipa de anvergura Stelei (2 cupe europene) sa mai fie echipa de unitate militara, pentru ca asta nu se mai intampla niciunde in traile democratice, civilizate. Pentru toti iubitorii de CSA, cazarma sportiva stalinista, de fotbal in bocanci de instructie si de sport profesionist la ordinul comandantului luati din spusele lui R Lucescu si incercati sa mai luminati intunericul din mintile voastre!! https://www.sport.ro/liga-1/razvan-lucescu-pozitie-categorica-in-conflictul-fcsb-vs-csa-steaua-e-numai-una.html

Vezi toate comentariile (3)
Comentează