FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan nu-l mai aşteaptă pe Rui Duarte. Îl vrea pe Dănănae

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 13:04

Absenţa îndelungată a lui Rui Duarte i-a trimis la cumpărături pe rapidişti. Rămas cu o singură variantă pentru postul de fundaş dreapta, Valentin Creţu, antrenorul Răzvan Lucescu încearcă transferul craioveanului Ovidiu Dănănae

Rapidiştii au făcut primii paşi în vederea transferului. Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a fost contactat de George Copos: "E adevărat că am vorbit cu George Copos de Dănănae. Dar a fost doar o simplă discuţie, nu am ajuns încă la un acord în privinţa transferului", a declarat Mititelu.

Tratativele au intrat în impas din cauza sumei ridicate pe care Mititelu o cere în schimbul fundaşului. Craiova solicită 300.000 de euro, iar în condiţiile în care Dănănae a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, clubul din Grant consideră exagerate pretenţiile oltenilor.

Ovidiu Dănănae împlineşte 26 de ani în luna august şi a strîns în tricoul Craiovei 126 de meciuri în Liga 1 şi 4 selecţii la echipa naţională.

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
pancu_mereu_idiotul_meu
pancu_mereu_idiotul_meu  •  11 Iulie 2011, 17:56

ar fi o pata de culoare pe giulesti, e blond:)))))

pancu_mereu_idolul_meu
pancu_mereu_idolul_meu  •  11 Iulie 2011, 13:28

ba asta cu dinamo:spre deosebire de paduchiosii tai astia de la rapid macar au facut 8 transferuri tutele tale cate au facut?????????

coszmin
coszmin  •  11 Iulie 2011, 13:15

stati linistiti , pomana il iei ,pomana va fi.daca te doare inima sa dai 300,000 pe un fundas tanar si de nationala care sa joace si titular pe postul ala in locul lui duarte , asa o sa fie si rezultatele,de pomana.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează