FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Razvan Ochiroşii a revenit după 5 luni: "La Steaua aş fi făcut mult mai multe, dacă eram lăsat să joc"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 16:40

Cel mai tanar marcator al Stelei in Europa, Razvan Ochirosii a fost victima birocratiei dupa ce a plecat in Spania. Din cauza ca i-a ajuns cartea verde dupa perioada de transferuri, Razvan, care a contribit la ultimul titlu obtinut de Steaua, a stat 5 luni pe tusa. Duminica seara, calvarul s-a sfarsit. Dupa 163 de zile, Ochirosii a jucat primul sau meci oficial la formatia spaniola de liga a treia, Fuenlabrada, antrenata pana de curand de Cosmin Contra.

In partida Sporting Gijon B- Fuenlabrada, Ochirosii a fost chiar titular si inlocuit in minutul 75, cand echipa lui conducea cu 1-0. Scorul final a fost 1-1. Egalul o urca pe Fuenlabrada pe locul 3, iar primele 4 joaca baraj pentru Segunda Division, obiectivul clubului.

Bucuros, Ochirosii spera ca de acum sa nu mai iasa de pe teren: "Talentul si valoarea nu se pierd in 5 luni. A fost greu doar sa ma antrenez. Am muncit mult si am rezistat, iar acum sunt chiar fericit. Antrenorul mi-a spus din timp ca joc. M-a pregatit si psihologic pentru ca reprezentam un caz si trebuia sa fiu pregatit suta la suta. Aici sunt folosit fundas stanga pentru ca antrenorului ii place ca am viteza, alerg mult si apar des din linia a doua. Am si avut doua ocazii sa marchez. Asta chiar ca ar fi fost prea mult, deja de la primul meci...".

Ochirosii este linistit din toate punctele de vedere la noua sa echipa: " Ma bucur ca desi sunt singurul strain din echipa, baietii m-au primit si integrat foarte bine. Sunt respectat pentru ce fac la antrenamente. Au fost mici probleme cu banii din cauza unor neintelegeri dintre sponsor si conducere, dar s-au rezolvat repede".

Lui Razvan Ochirosii nu ii este inca dor de Liga 1: "Visul meu este sa promovam in Segunda Division. Cred ca nivelul din a doua liga spaniola nu este mult inferior campionatului din Romania. Conteaza si respectul fata de fotbalisti, iar din acest punct de vedere aici stau linistit. Deocamdata vreau sa mai fac multe pe aici. Abia am inceput".

Ochirosii nu a uitat insa de Steaua: "Ma bucur ca acum au o echipa buna, formata din jucatori care au sete de trofee. Stiu insa ca si eu puteam face mult mai multe daca eram lasat si chiar fortat mai mult ca titular".

Acum, dupa ce a revenit pe teren, pentru Razvan Ochirosii mai exista o singura problema: "Ma afecteaza doar distanta de familie, insa ei stiu ca ii iubesc si ca fac totul sa ii pot multumi pana la capat, chiar daca am facut si unele greseli pana acum in viata".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Ianuarie 2013, 20:41

Asa se rateaza si IAncu

serginh0_sss
serginh0_sss  •  14 Ianuarie 2013, 18:21

alt ratat frustrat

vladutzzz89
vladutzzz89  •  14 Ianuarie 2013, 16:52

uiti cand veneai rupt de beat la 1-2-3 noaptea?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează