FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Răzvan pentru titlu » Paszkany încearcă să-l convingă pe Lucescu jr să preia CFR din vară

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 10:05

Nemulţumiţi de jocul şi de rezultatele obţinute de Kapetanos şi compania în 2013, şefii campioanei au decis deja să renunţe la vară la Paulo Sergio.

Acordul tehnicianului portughez expiră la finalul acestui campionat, iar surse autorizate susţin că Arpad Paszkany a discutat în mai multe rînduri cu Răzvan Lucescu, al cărui contract cu Al Jaish (Qatar) expiră în luna iunie a acestui an. Fostul selecţioner n-a zis nu, alte negocieri urmînd să se poarte săptămînile viitoare.

Campioana va face la vară curăţenie serioasă în lot. Deşi s-a ferit să facă nominalizări, 5 jucători au fost vizaţi de criticile dure ale lui Paszkany: Godemeche, Weldon, Hora, Diogo Valente şi Maah.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
cfrclujole
cfrclujole  •  25 Martie 2013, 09:07

Ca ce sa vina? Ca secund, poate!

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Martie 2013, 09:23
Postat de vaalah pe 21 Martie 2013, 13:27

Cine umbla cu valizele cu bani la Basescu si la ciuma portocalie ? _____________ În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei.

Pana una alta Becali a fost surprins alergand pe la Bistrita cu valiza cu bani.Nu mai vorbesc de cea de la Cluj..... In meciul cu Vasluiul ,la singurul sut pe poarta al stelistilor aparatorii moldoveni i=au facut loc Chipciului sa suteze. Iar portarul si=a tras mainile nu cumva sa incurce socotelile.....

afc13
afc13  •  21 Martie 2013, 22:25

Nu prea cred ca R.L. ar fi varianta cea mai buna, dar oricum e mai buna decat antrenorasul pe care are CFR-ul acum

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close