FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Răzvan regretă că a declarat că vrea titlul: "Jucătorii n-au suportat presiunea" :O

Răzvan Lucescu a declarat după meciul cu Dinamo, 0-0, că echipa sa nu mai are nici un obiectiv
Răzvan Lucescu a declarat după meciul cu Dinamo, 0-0, că echipa sa nu mai are nici un obiectiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 10:37

Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a crede că a făcut o greşeală mare în acest sezon cînd a anunţat că giuleştenii îşi doresc titlul.

"Cea mai mare greşeală pe care eu am făcut-o a fost să spun că vrem campionatul. În momentul acela am creat o presiune pe jucători, presiune pe care nu au putut s-o suporte. Şi, în al doilea rînd, am atras atenţia altora care sînt mai puternici ca noi.

Nu poţi veni şi clădi imediat. Dacă am fi avut ceva timp, ne-am fi legat. A mai fost şi o conjunctură nefavorabilă, l-am pierdut pe Pancu, apoi l-am pierdut pe Herea din forma aceea din toamna pentru că a fost operat la genunchi”, a spus Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (11)
rapidist_sutalasuta
rapidist_sutalasuta  •  05 Aprilie 2012, 11:02

DEMISIA

scorpionul1923
scorpionul1923  •  04 Aprilie 2012, 15:58

Iar e de vina presiunea Razvane? Si eu care credeam ca nu avem atacanti...Orice neavenit si-a dat seama ca atacul scartaie rau (si nu de acum...de ceva vreme), voi ati evitat sa transferati (ca sa nu-i faceti concurenta lui Surdu?). Sa nu incepeti sa povestiti de transferul lui Sotelo ca nu tinem cu steaua sa inghitim orice ineptie ciobaneasca... Asa ca...da, e vina ta, dar nu pentru presiune (ca doar joaca la Rapid, nu la Plast Satulung) ci pentru ca nu ai adus macar un atacant valoros la echipa. De la Copos eu unul nu mai am pretentii dar tu sau marele vama de ce nu ati vazut? (sau nu a vrut sa vada) Decat sa fii dat vina pe suporteri mai bine erai corect de la inceput...

virgil1
virgil1  •  04 Aprilie 2012, 15:34

Razvane la banii primiti si jucatorii pe care ii ai e normal sa "pui presiune" si sa le impui castigarea campionatului,dar nu suteti Mioveni,Chiajna,Sportul... sa faceti figuratie in campionat.Ai un stil de munca si o conceptie de joc foarte ciudata:-nu stiti sa profitati de loviturile libere din afara careuluisi nici nu stiti cum sa le executati;-nu isi asuma nimeni sutul la poarta din orice pozitie favorabila (ba mai face ofenta in plus, ba aluneca...,ba da pasa la alt coechipier etc).Ce faci cu Surdu,Sburlea,Herea,Al Ionita,-super vedetele echipei super atacanti care se bucura cand dau gol din 11 m la 5-7 etape ,unde sunt tinerii Dobroiu,Raduta,si altii de la Rapid 2,

Vezi toate comentariile (11)
Comentează