FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răzvan şi Dinamo, drumuri paralele

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Răzvan Lucescu se îndepărtează de Dinamo. O spune Borcea, o arată războiul care îl are în centru pe actualul antrenor al Braşovului

Drumul lui Răzvan Lucescu către Dinamo pare presărat cu obstacole! La vară, actualul antrenor al Braşovului trebuia să preia echipa roş-albă, dar ultimele declaraţii şi atacuri venite dinspre ambele părţi creează o ruptură ce devine din ce în ce mai evidentă, care pare să îl îndepărteze pe tehnician de Ştefan cel Mare.

"Să nu mai vorbim de Răzvan!"
Preşedintele executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, a declarat ieri: "Aş vrea ca Răzvan Lucescu şi Dinamo să nu mai intre în aceeaşi discuţie pentru că acum drumurile lor sînt paralele! A fost alegerea lui Răzvan să rămînă la Braşov, respect asta, rămîne prietenul meu. Noi avem antrenor, Răzvan e la Braşov şi nu o să plece de acolo, indiferent de bani, ce să mai vorbim atît de acest subiect?!".

" Dinu Vamă e un căţeluş jigărit"
Apoi, tot de la numele lui Lucescu jr. s-a stîrnit un conflict dur între unul din acţionarii importanţi de la Dinamo, Vasile Turcu, şi preşedintele Braşovului, Dinu Gheorghe, omul care l-a susţinut mereu pe Răzvan. Turcu a spus că "nu înţeleg cum un antrenor alege să pregătească o echipă fără ambiţii cum este FC Braşov", cu trimitere directă la Lucescu, Dinu Gheorghe replicînd acid: "Turcu este un Napoleon al bidinelei".

Dinamovistul a lovit din nou ieri: "Dacă îl numeam manager general pe acest căţeluş jigărit, Dinu Vamă, atunci îl lua în cîrcă pe Răzvan şi-l aducea la Dinamo! La dosarul lui ar fi indicat să tacă. Da, sînt un Napoleon, în construcţii, fiindcă fac ceva pentru România, el este doar un om de zăpadă aflat acum la munte, dar să aibă grijă că afară se încălzeşte! Ştiu că Dinu Vamă trage să ajungă la Dinamo, de aceea îi propun să vină pe funcţia pe care a avut-o toată viaţa: să fie portar, să îmi deschidă mie şi celorlalţi acţionari porţile cînd venim cu maşinile la stadion".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  22 Februarie 2008, 19:11

bai ziaristi nenorociti numai scrieti frate de lucescu ca vine la dinamo,sunteti dobitoci daca a zis omul ca poate la vara,lasati l sa antreneze brasovul si poate vine dar daca l stresati mereu ce o sa zica omul nu si gata si noi iar zicem m...ziaristi stelisti!

 •  22 Februarie 2008, 13:52

Ce bine,numai paralele sa fie! De tine nu are nevoie DINAMO ! Numai sefii ca joci dupa cum canta ei! Esti de aceeasi categorie de antrenor,dupa echipa pe care o antrenezi!Sa te ia taicatu la Sahtar,apoi dupa 10 ani sa vii la Dinamo! Aventura ta in Europa cu rapid a fost cu noroc si o gluma proasta!

 •  22 Februarie 2008, 13:48

io sper ca dinamo si razvan sa aiba tot timpu' drumuri paralele.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează