FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL

Reacţia antrenorului care a insinuat un blat făcut împreună cu Protasov la Rostov: "Să vă povestesc"

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 13:20

Vladimir Liutîi, antrenorul ucrainean al formaţiei Saxan, din Republica Moldova, a creat mare vîlvă printr-un mesaj postat de pe contul său de facebook sîmbătă, în care enumera două meciuri trucate în perioada în care era secundul lui Oleg Protasov la FC Rostov

Contactat pe aceeaşi reţea de socializare de gsp.ro, Liutîi a răspuns în această dimineaţă, mesajul său negînd absolut tot ce a postat în weekend! Într-adevăr, textul iniţial a fost şters la puţină vreme după publicare.

Iată noul mesaj, tradus din limba rusă:

"Dragii mei prieteni! Vreau să vorbesc despre postul meu de sîmbătă, referitor la munca de la Rostov susţinută împreună cu Oleg Protasov.

Bineînţeles că n-a fost nimic din toate acestea! Facebookul e cea mai bună şi gratuită reclamă!!! Succes tuturor!!!

P.S. Apropo, Oleg Protasov este un specialist de înaltă clasă şi un tip extraordinar!".

Într-o postare de sîmbătă, Vladimir Liutîi îl amintise pe "principalul" Astrei, Oleg Protasov, 51 ani, printre participanţii la trîntirea a două partide pe vremea cînd îi era "secund" la FC Rostov. Ambele meciuri, cu Sibir Novosibirsk şi Amkar Perm, l-au avut ca integralist pe ex-stelistul Sorin Ghionea, fundaş în prima ligă din Rusia la acea vreme. Ghionea a negat vehement cele povestite iniţial de Liutîi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Februarie 2015, 19:00

...neinteresant...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează