FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-2

Reacția lui Andone după înfrângerea cu Viitorul spune totul despre situația din Groapă: ”Vai, vai, vai, vai!”

Ando este îngrijorat de situația în care a ajuns și el, și Dinamo
Ando este îngrijorat de situația în care a ajuns și el, și Dinamo

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 00:00

Ando a avut o reacție care spune totul după înfrângerea cu Hagi. Dinamo poate suferi o imensă rușine, să nu prindă play-off-ul.

Dinamo a început prost 2017. A pierdut în meciul de debut cu Viitorul (1-2) și riscă să rateze accesul în play-off, mai având 4 partide cu grad ridicat de periculozitate.

Una dintre reacțiile lui Ioan Andone după eșec spune totul: "E greu. Vai, vai, vai, vai! Aveam nevoie de victorie cu Viitorul. Am fi avut o misiune mai ușoară și am fi avut încredere în noi în acest start de sezon. Ne trebuie 12 puncte, 10 nu sunt bune".

Conform calculelor antrenorului, echipa lui ar trebui să învingă tot până la finele sezonului regular. Ando i-a promis lui Ionuț Negoiță că va duce formația pe podium până la finalul campionatului, iar obiectivul său din contract prevede că trebuie să încheie pe unul dintre primele două locuri ca să continue și din vară în Ștefan cel Mare.

Totuși, pot prinde Europa

"Câinii" tremură pentru un loc în top 6 în play-off, însă și dacă vor ajunge în play-out au șanse ridicate să prindă cupele europene. Aceasta întrucât două dintre formațiile cu șanse la play-off sunt în insolvență, este vorba de Gaz Metan și de CFR Cluj.

Roș-albii n-au mai participat de 5 ani în competițiile continentale, aceasta și din cauză că au fost în insolvență. Ediția 2017/2018 din cupele europene este prima de la ieșirea din insolvență când Dinamo poate reveni în competițiile continentale.

"Copilul ăla... Cum îl cheamă?!"

Ioan Andone a fost năucit de eșecul cu echipa lui Gică Hagi, care pune în pericol accesul roș-albilor în play-off: "Copilul ăla... Cum îl cheamă? Ăăă, Alin... Uite că-mi scapă! Aaa, Coman. Intrarea lui ne-a dereglat. Neluț Roșu și cu Florinel Coman ne-au dereglat, pentru că golurile au venit de pe părțile lor. Dacă marcam la 1-0, când a scăpat Nemec cu portarul, altfel vorbeam acum. N-am știut să profităm".

"Nu ne-au destabilizat plecările. Am avut meciuri amicale în care am rodat lotul. Totul e de mobilizare"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"E o luptă foarte dură, cu Gaz Metan, cu Astra, cu CFR Cluj, trebuie să ne concentrăm şi să terminăm pe un loc de play-off. Nu vrem să ajungem să stăm cu sufletul la gură pe acest final încins de sezon regulat"
Steliano Filip, fundaș Dinamo

"Viitorul ne-a bătut 2-1 şi asta a fost istoria meciului. Simplu ca "bună ziua". Se cam îngroaşă gluma, play-off-ul se cam îndepărtează de noi. Suntem îngrijoraţi"
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

5 meciuri de foc ale "câinilor"

Etapa 23 Concordia (d) 13 februarie
Etapa 24 FC Botoșani (a) 18 februarie
Etapa 25  CSU Craiova (a) 26 februarie
Cupa Ligii/retur Steaua 2 martie
Etapa 26 Pandurii (d) 4 martie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1746705222250547
Vladi Vladimir  •  06 Februarie 2017, 11:05

Dinamo termina pe 10 sezonul asta

redbuldog
redbuldog  •  06 Februarie 2017, 10:03

E greu,sa prinzi play-off in conditiile in care sezon de sezon se ,,exporta''tot ceea ce e vandabil din Stefan cel Mare!Nu e stabilitate la nivelul lotului,nu e stabilitate financiara,nu e un management adecvat,care chiar in conditii de austeritate ar fi putut face mai mult...Ce rost are sa mergem pe aceasta politica,de a aduce jucatori caracterizati ca,,refulati,plafonati si de altii refuzati..."atata timp cat rezultatele si evolutiile nu-i indreptatesc sa stea pe teren pe acesti ,,mercenari'',in loc sa fortam treptat tinerii nostri valorosi,uite Dudea n-a jucat deloc rau cu viiturile,si mai sunt destui care sa merite sanse!Dl.Falcosu eu ti-am mai zis de cateva luni ca n-ai cum sa faci ceea ce ai promis(loc.1-2) si mai normal e sa-ti dai demisia de onoare,pleaca pe usa din fata si te poti intoarce cand Dinamo va avea un investitor adevarat!

valentinn10
valentinn10  •  06 Februarie 2017, 09:52

Auzi la ei play -off , ce iluzii , ce vise , ce curaj , ce tupeu de neam prost ...doar dinamo...hauuuuu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează