FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Becali după anunțul lui Burleanu » A făcut cerere la UEFA: "E pentru fani, că eu nu sunt dobitoc"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 10:56

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce Răzvan Burleanu a spus că echipa din Liga 1 este continuarea Stelei și că are palmaresul. Vezi detalii.

"Îi mulțumesc lui Burleanu că a spus că echipa mea are palmaresul. El nu spunea asta dacă nu avea confirmarea UEFA. Dar trebuia să zică mai devreme asta. Nu vă mai luați după Lupescu. Că el nu știe legea. Habar nu are. Palmaresul și istoria sunt la echipa care continuă.

CSA nu poate avea palmaresul. Chiar dacă echipa mea intră în faliment, eu o iau din Liga a 5-a. Cu tot palmaresul. Ei vor să distrugă echipa asta, care aduce milioane în România. Eu fac milioane pentru că sunt Steaua.

Fără palmares, din 2018, nu mai avem coeficient. Nu mai mergem în grupe că mă distrug echipele care sunt capi de serie și nu mai aduc. Cum să spună CSA că are palmaresul? S-a născut în 2017 și are 6 luni. Cum să spună că are 60 de ani?.

Am făcut și eu cerere la UEFA. Dar nu le-am zis să ne spună dacă noi avem palmaresul. Le-am spus că noi știm că avem palmaresul, că îl avem pe Becali care nu e prost și dobitoc, dar facem cererea pentru fani. Că suporterii vor să știe de la străini, că ei sunt oameni simpli și nu au studii", a spus Gigi Becali la TV Sport ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
1425838917717550
John Milne  •  05 Aprilie 2017, 07:35
Postat de sadiku pe 04 Aprilie 2017, 17:31

***

*** eu pests cateva ore citesc rhe New York Times. *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  04 Aprilie 2017, 18:07

38 de milioane cumva?

gicab
gicab  •  04 Aprilie 2017, 18:06

Ei vor să distrugă echipa asta, care aduce milioane în România. Eu fac milioane pentru că sunt Steaua.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează