FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Becali după ce Șumudică s-a propus la FCSB și cum a comentat Gigi suspendarea lui Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 20:00

Gigi Becali a comentat declarațiile lui Marius Șumudică, care s-a arătat încântat de a venit la FCSB, în locul lui Nicolae Dică. Antrenorul lui Kayserispor a recunoscut că i-ar face plăcere să lucreze cu Gigi Becali. 

"Până să lucreze el cu mine, lucrează Dică cu mine şi el e la Kayserispor. Toată lumea vrea să lucreze cu mine, doar unii au norocul. Şi Dică garantează titlul, nu numai Şumudică", a comentat Gigi Becali la Pro TV.

...despre suspendarea de 2 etape a lui Petrescu: "Doar Dumnezeu ştie dacă e un avantaj, poate să fie bine, poate să nu fie bine. Cu Petrescu pe bancă CFR-ul e mai puternică, dar asta nu mă interesează pe mine", a adăugat Becali.

"Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali. Și garantez că dacă se va întâmpla asta voi câștiga titlul de campion la pas!" Marius Șumudică, duminică, 18 martie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
fc_mioritza
fc_mioritza  •  22 Martie 2018, 07:48

Dar ce fata are idolul prostilor :))))

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Martie 2018, 03:57

Daca de jiji stie toata Europa ca *** pe Sumudica il credeam mai rasarit dar e praf saracu'.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  21 Martie 2018, 23:40
Postat de sange_alb.rosu pe 21 Martie 2018, 22:26

Bai cat tupeu poti avea! Din penalty in penalty? Si spui asta cand la ultimul meci impotriva voastra i-a refuzat arbitrul un penalty clar, care v-ar fi lasat la 5 puncte distanta?

Bai cat tupeu puteti avea voi astia din spate de la rin! Cand la ultimul meci impotriva Stelei au deschis scorul dintr-un penalty dat aiurea. Si mai bine voi v-ati gândi cum sa evitați retrogradarea!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează