FOTBAL  »  Superliga  »  AMÂNARE

EXCLUSIV „Nu e normal! Așteptăm explicațiile Ligii” » A izbucnit imediat după amânarea meciului de campionat: „Nu ne-a întrebat nimeni”

Moldovenii așteaptă explicații din partea LPF / Sursă foto: Facebook@ Politehnica Iași
Moldovenii așteaptă explicații din partea LPF / Sursă foto: Facebook@ Politehnica Iași

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 11:46 / Actualizat vineri, 25 august 2023 12:59

Oficialii Politehnicii Iași sunt deranjați că nimeni din cadrul LPF nu i-a căutat pentru a-i consulta cu privire la amânarea partidei cu Sepsi de duminică

Prin vocea președintelui Cornel Șfaițer, nou-promovata le arată obrazul reprezentanților Ligii Profesioniste, care, în ultimele ore, n-au contactat pe nimeni de la Iași pentru a dezbate această polemică. „Așteptăm explicațiile Ligii, pe baze regulamentare, pentru a ști cum să reacționăm”, a comentat oficialul. 

Poli Iași - Sepsi se amână! » Ce se întâmplă cu Farul - CSU Craiova
POLI IAȘI - SEPSI
Poli Iași - Sepsi se amână! » Ce se întâmplă cu Farul - CSU Craiova

Reacția lui Cornel Șfaițer, după amânarea meciului Poli Iași - Sepsi: „Așteptăm explicațiile Ligii”

„Politehnica Iași este recunoscută a fi un model de civilizație. Luni, noi ne-am dat acceptul ca meciul cu Sepsi să fie amânat. Am făcut asta pentru binele fotbalului românesc, chiar dacă noi puteam profita de oboseala grupării din Sfântu Gheorghe.

Până la expirarea termenului regulamentar în care se poate face amânarea unei partide nu am fost însă informați de o reprogramare, astfel că ne-am făcut programul pentru a juca duminică. 

Când echipa era la antrenament, când ne luasem toate măsurile organizatorice, cu 48 de ore înainte de startul meciului am fost anunțați că acesta va fi amânat. Fără să ne întrebe nimeni nimic! Nu mi se pare deloc normal acest lucru! Așteptăm explicațiile Ligii, pe baze regulamentare, pentru a ști cum să reacționăm”, a afirmat Cornel Șfaițer, președintele formației din Copou. 

Cornel Șfaițer a fost președinte de onoare al lui Sepsi în perioada septembrie 2019 - ianuarie 2022.

Poli Iași - Sepsi se amână!

Partida dintre Poli Iași și Sepsi, din runda cu numărul 7 din Superliga, programată inițial duminică, 27 august, de la ora 13:00, va fi amânată. Decizia vine în ajutorul lui Sepsi, care joi, pe 31 august, joacă returul cu Bodo/Glimt, din play-off-ul Conference League.

Sursele Gazetei Sporturilor susțin că Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost cel care a luat decizia de a amâna partida din Copou, după o discuție avută cu Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul celor de la Sepsi.

Decizia șefului LPF ar fi fost luată și după izbucnirea lui Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi. Oficialul ardelenilor se plângea că Sepsi nu a găsit cazare la Iași, iar clubul său ar fi nevoit să înnopteze la Roman, la 90 de kilometri distanță de Iași. 

VIDEO Ce declarase Attila Hadnagy joi seara: „E rușinos că nu putem amâna meciul cu Iași”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Poli Iași - Sepsi se amână! » Ce se întâmplă cu Farul - CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
Catalynn_4
Catalynn_4  •  25 August 2023, 23:22
Postat de Hcm27 pe 25 August 2023, 22:25

Deci, rezumand:când îți dai acceptul pentru ceva, aștepți comunicarea oficiala.Este?Numai ca, în România este perioada CO și, probabil, nu a avut cine s-o întocmească și s-o trimită în timp util.Ce rost ar mai avea sa te pregătești de meci?Cred ca nici unul.Dar asta e România și ne ocupa tot timpul, vorba unui "clasic" în viata!

Nu ma deranjează atât ca l-au amânat pe asta, chiar si așa in ultimul moment, ci ca nu l-au amânat si pe cel al Farului. Nu si-a dat CSU acordul!? Asta e, ghinion! Nici in turul precedent nu au cerut acordul adversarelor, de ce trebuia sa o facă taman acum!? Sa fie o simpla coincidenta ca atunci era implicată si echipa fanion a PSD, FC fcsb, iar acum nu!? Sa fie tot o coincidenta ca CSU este echipa PSD Dolj!? Ne cam omoară coincidentele dom’ inginer, nu crezi!? :-)))

gelpri
gelpri  •  25 August 2023, 23:13
Postat de boierasul pe 25 August 2023, 13:24

Ai citit articolul prostule??))) Iar comentezi după poze??

Esti *** , amice !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gelpri
gelpri  •  25 August 2023, 23:11
Postat de redchampion pe 25 August 2023, 14:21

normal ar fi ca moldovenii sa fie direct desfiintati :)) ***.

*** sudist !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează