FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția lui Dănciulescu: "Eu și domnul Negoiță formăm o echipă care nu dă bir cu fugiții!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2015 12:37

Ionel Dănciulescu vrea să clarifice situația sa la Dinamo după ultimele discuții apărute. Iată comunicatul directorului sportiv al roș-albilor.

"Este momentul sa punem lucrurile la punct. Nu s-a pus nici un moment problema ca eu sa fiu dat afara de la Dinamo. Domnul Negoita si cu mine formam o echipa care nu da bir cu fugitii la greu. La bine toata lumea este "linga Dinamo" , la rau toate gloriile stiu sa arunce cu noroi. Ce inseamna sa fii dinamovist: doar sa impartim binele?

Eu nu voi pleca de la Dinamo niciodata la rau, eu imi voi pune toata priceperea la bataie pentru a readuce Dinamo acolo unde ii este locul. Trebuie o data pentru totdeauna sa punem lucrurile la punct: daca nu exista domnul Negoita, in acest moment Dinamo nu mai exista ca echipa de fotbal. Si toti "dinamovistii de ocazie" nu ar mai avea ce sa critice.

E usor sa stai pe margine si sa arunci cu noroi. Pina una alta, este o chestiune de timp pina cand Dinamo va fi un club curat, dupa o decada foarte grea marcata de un management defectuos. Acesta este primul pas.

Sunt convins ca odata cu venirea lui Dinu Gheorghe, Mircea Rednic, si impreuna cu mine si cu domnul Negoita, Dinamo va reveni acolo unde ii este locul. Pentru asta muncim zi de zi, este o chestiune de durata. Vremurile s-au schimbat, nu mai sunt vremurile in care se faceau averi peste noapte . Trebuie construit sanatos si in timp.

Personal mi-am propus ca incepind de astazi sa fiu mult mai activ si voi fi disponibil pentru toti cei care sint interesati de Adevarul de la Dinamo, nu de intoxicari si manevre de culise. Voi iesi si voi pune lucrurile la punct ori de cate ori va fi nevoie.

Vreau sa le multumesc suporterilor dinamovisti pentru rabdarea lor, sa-i asigur ca muncim sa-i facem din nou fericiti. Si vreau sa-i rog ca acum, la greu, sa aratam tuturor rivalilor nostri din ce sintem facuti. Sintem o familie indestructibila si vom fi fericiti din nou, asta pentru ca atunci cand suferim am aratat ca stim sa strangem randurile".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
jony1973
jony1973  •  05 Iunie 2015, 21:28

Chiar daca Astra este principala candidata la titlu sezonul urmator (daca raman Sumudica si toti jucatorii), eu am incredere ca staful tehnic de la Dinamo va face o echipa frumoasa sezonul urmator si ii vom bate in sfarsit pe Steaua (daca nu vom mai folosi jucatori tradatori - ca Barboianu, Dragos Grigore, Balgradean, etc. sau care tin cu Steaua - Matei)

6.6.6
6.6.6  •  05 Iunie 2015, 18:18

ups, iar facura presarii o tura ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Iunie 2015, 17:24

respect danciu, esti simbolu nostru, oricum negoita daca facea treaba aia cu sa te dea afara, jur ca faceam razboi si il dadeam afara din club !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează