FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 1-0

Reacția lui Gică Hagi după a două victoria consecutivă: "A fost greu să-i motivez pe jucători"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 23:42

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit despre victoria cu Hermannstadt, 1-0, și a lăudat jocul echipei sale, dar și pe cel al elevilor lui Alexandru Pelici.

"Ținând cont că am avut jucători plecați la loturi, a fost greu să strângem rândurile, să-i motivez pe jucători și să-i conectez la obiectivele noastre.

A fost un meci bun și serios făcut de noi. Știam că Hermannstadt este o echipă omogenă, bună, care joacă bine colectiv și care are jucători experimentați. A fost greu să o desfacem, dar am fost serioși și am făcut bine tranziția negativă. Am făcut presiune când trebuie și nu am dat spații adversarului. Am produs fotbal și am avut ocazii.

Noi am avut răbdare și am făcut lucruri bune. E bine că am câștigat și am luat cele trei puncte. Este bine că am legat două victorii. Ne dă încredere și curaj și avem o atmosferă bună", a declarat Gică Hagi la LookTV.

"Ianis crește. Îi place să se antreneze. E mai bine, e mai puternic și ne ajută mult. Drăguș a jucat la lot și a consumat multă energie. A fost în lipsă de idei "Gică Hagi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  18 Septembrie 2018, 00:57

Mare meci, mare rezultat. Mare echipa, mare Ianis, cum mai marchează el, 11m, dupa 11m, cum duce el echipa in pleiof! Si dupa ce echipa va castiga campionatul, ce-o sa mai bata tot prin CL! Oare de ce numai el se chinuie sa marcheze din 11m? Ceilalti jucatori nu exerseaza loviturile de pedeapsa?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează