FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Iosif Rotariu după „divorțul” dintre nepotul său și FCSB: „Trebuia să primească mai mult timp”

Reacția lui Iosif Rotariu după plecarea nepotului de la FCSB, foto: Imago Images
Reacția lui Iosif Rotariu după plecarea nepotului de la FCSB, foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 16:35 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 17:33

Dorin Rotariu (28 de ani) este istorie pentru FCSB. Patronul Gigi Becali a anunțat astăzi faptul că jucătorul și-a reziliat contractul cu liderul din Superligă. Mijlocașul nu s-a adaptat la FCSB și a jucat doar 7 meciuri, perioadă în care nu a reușit să înscrie sau să ofere vreun assist.

Fostul mare jucător și unchiul lui Dorin, Iosif Rotariu (61 de ani), a comentat plecarea nepotului de la FCSB. Este de părere că Dorin avea nevoie de mai mult timp pentru a demonstra ceea ce poate, venirea la FCSB a fost neinspirată, dar este convins că poate ajunge din nou în anturajul echipei naționale.

Mihai Rotaru i-a dat lovitura de grație lui Laurențiu Reghecampf » I se interzice să „desfășoare orice activitate legată de fotbal!”
U CRAIOVA
Mihai Rotaru i-a dat lovitura de grație lui Laurențiu Reghecampf » I se interzice să „desfășoare orice activitate legată de fotbal!”

Iosif Rotariu: „La fotbal, o iei de la capăt”

Întotdeauna un susținător al nepotului, Iosif Rotariu are încredere în continuare în calitățile lui Dorin, pe care îl vede un jucător ce-și poate relansa cariera: „Dacă au reziliat pe cale amiabilă… Ce să zic? Dorin trebuie să meargă mai departe și să joace la altă echipă, că așa e fotbalul. Nu știu dacă este înțeles cu altă echipă.

Părerea mea este că trebuia să primească mai mult timp, dar asta este părerea mea. Dar ce contează părerea mea? Așa e la toate cluburile, în toată lumea. Nu știu în ce condiții s-a despărțit, acum aflu și eu.

Normal că era afectat, dar acum trebuie să treacă peste lucrul acesta și să o ia de la capăt, în altă parte. E tânăr. Are toate premisele să ajungă la echipa națională. 

Eu cred că-și va reveni, pentru ca are calități. A trecut printr-un moment mai greu, poate a fost și neinspirat. Dar cu siguranță va reveni. Toate calculele erau făcute să fie bine, dar dacă n-a fost… asta e! La fotbal, o iei de la capăt”, a declarat Iosif Rotariu, pentru playsport.ro.

Jucătorul avea un salariu de 20.000 de euro la FCSB, însă randamentul său nu a fost pe măsură. Gigi Becali a fost nemulțumit de jocul acestuia și a decis să renunțe repede la serviciile lui. Rotariu a fost dorit și de Dinamo în această iarnă, însă a refuzat oferta „câinilor”.

400.000 de euroeste cota lui Dorin Rotariu, conform Transfermarkt.

Citește și alte articole:

Edward Iordănescu e la o oră de Julian Nagelsmann! Cum arată harta cantonamentelor echipelor care s-au calificat la Euro 2024

Abdallah e pregătit să facă orice pentru Dinamo: „Pot să joc și fundaș dacă e nevoie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
indianul
indianul  •  02 Februarie 2024, 09:46

Exista un Dumnezeu și în fotbal ,iar când clubul care te-a facut mare este într-o situatie grea și asteapta ajutorul tau si tu îi dai cu piciorul fugind repede la rivala pentru câțiva euro în plus ,acest Dumnezeu al fotbalului iti da ceea ce meriți. Este ca și cum ti-ai abandona părinții bolnavi pe patul de spital , exact atunci când au mai mare nevoie de tine . Pentru ca nu isi da seama nici in al 12-lea ceas unde a gresit , nu va mai fi niciodată ceea ce a fost . Timpul o sa-mi dea dreptate.

frontline
frontline  •  01 Februarie 2024, 23:04

Si 100000 de ani de primea tot asa juca !

gicab
gicab  •  01 Februarie 2024, 17:25

Rotariu e fecefecesebist de mic

Vezi toate comentariile (3)
Comentează