FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția neașteptată a lui Tamaș după conflictul cu Rădoi: ”Beau o bere cu el dacă ne vedem”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 13:01

Gabi Tamaș (34 de ani) a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Mirel Rădoi în sezonul 2015-2016 când cel de-al doilea era antrenor la FCSB.

Fundașul nu s-a prezentat la un antrenament înaintea meciului cu Pandurii, după ce a petrecut toată noaptea, și Rădoi l-a dat afară, deși Becali cerea ca Tamaș să fie iertat. Reacția de acum a fotbalistului e una total neașteptată.

"Nu pot să spun că mi-a fost greu la Steaua, mai sufăr și eu, nu-s invincibil, dar am trecut peste. Anul ăsta nu văd cine le-ar putea pune probleme, cred că vor câștiga titlul.

Lui Mirel Rădoi nu i-am purtat pică, a fost o replică la replică. Beau o bere cu el dacă ne vedem. Sper să reușească la U21", a spus Gabi Tamaș la TV Digi Sport.

"Cât timp voi fi eu aici, nu va mai juca. Drumul nostru comun se încheie aici. Nu vreau să risc atmosfera din vestiar din cauza unor jucători" Mirel Rădoi, la momentul respectiv

”Unii nu-şi doresc să mă duc la Euro, nu ştiu de ce. Mă refer la Mirel Rădoi, cred că are ceva cu mine. Eu nu ştiu dacă el poate să numere în câte ţări am jucat eu. El a făcut carieră la Steaua, apoi a păcălit fotbalul. Dacă era un jucător de valoare, se ducea şi juca în Europa. El vorbeşte mult şi degeaba. Să spună de episodul când am fost amândoi convocaţi la naţională şi am petrecut până la 7-8 dimineaţa împreună” Gabi Tamaș, după un meci cu ASA Târgu Mureș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează