FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG MUREŞ

Reacţia oficialilor de la Tg. Mureş: "Nu am cerut ca Mureşan să fie absolvit de orice vină"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 18:34

După ce Comisia de Disciplină a luat hotărîrea ca fotbalistul lui ASA Tg. Mureş, Gabriel Mureşan, să fie absolvit de orice suspendare după cotul în figură aplicat lui Raul Rusescu într-un meci cu Steaua, Daniel Stanciu, managerul formaţiei mureşene, a comentat această decizie.

"Şi noi am fost şocaţi de deciziile luate de prima comisie, Comisia de Disciplină. Apoi am fost surprinşi de menţinerea pedepsei lui N'Doye. El a fost judecat pentru incidentul cu Keşeru şi nu pentru cartonaşul roşu de la final.

Trebuie să respectăm regulamentele. Noi nu am cerut ca Mureşan să fie absolvit de orice vină pentru că a lovit. Am cerut încadrarea corectă. Dacă Mureşan ar fi luat patru etape, nu eram supăraţi. El a stat în meciul trecut pentru cumul de cartonaşe galbene", a spus Daniel Stanciu la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gametable08
gametable08  •  18 Noiembrie 2014, 23:03
Postat de valah1986campionii.europei pe 18 Noiembrie 2014, 19:23

MINCIUNILE MAFIEI BASISTE PDL . Mafia basista PDL încolonată azi în spatele lui Iohannis finanțează cu milioane euro din bani publici clona Asociația Sportiva Ardealul, clona ce nu are nicio legătură cu fostul club Asociația Sportiva Armata. **************** Burleanu a fost consilier prezidențial la Cotroceni, acum se revanșează fata de mafia basista PDL și ajuta pe fata clubul susținut financiar din bani publici de mafia basista.

Ba mai lasa-ma in plm cu politica ta,du-te pe un alt site si comenteaza,ca mi s -a luat.

valah1986campionii.europei
valah1986campionii.europei  •  18 Noiembrie 2014, 21:04
Postat de nebraska pe 18 Noiembrie 2014, 20:22

Mars in m.m. de gu/no/i! Psihopat mizer.

"Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor (FANATICILOR BASISTI ) ceea ce nu vor să audă." George Orwell

nebraska
nebraska  •  18 Noiembrie 2014, 20:22
Postat de valah1986campionii.europei pe 18 Noiembrie 2014, 20:14

Basistule, adevăratul club ASA Târgu Mureș (Asociația Sportivă a Armatei) este desființat din 1 iunie 2005. Domnul Cacoveanu a refuzat sa vanda mafiei basiste PDL palmaresul către clubul Trans-Sil Târgu Mureș înființat în 2004 . Echipa a jucat 3 sezoane în Liga a III-a, după care a fost redenumit în FCM Târgu Mureș și a cumpărat cu banii MAFIEI PDL un loc în Liga a II-a de la Unirea Sânnicolau Mare,în sezonul 2008–2009 . ********** Daca mafia basista PDL nu a reușit sa cumpere palmaresul vechiului club atunci a încercat sa manipuleze asa cum au procedat si cu Iohannis pe romani folosind un nume asemănător: Asociația Sportivă Ardealul ! Ia cu paine, bine documentat.

Mars in m.m. de gu/no/i! Psihopat mizer.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează