FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția oficialului dinamovist Ionel Culina, după discuțiile legate de palmares » „Trebuie să ne pregătim să renunțăm la palmares? Asta încerci să spui?”

Ionel Culina (stânga) la o conferință de presă alături de Mircea Rednic
Ionel Culina (stânga) la o conferință de presă alături de Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 19:39

Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, a reacționat pe pagina sa de Facebook după ultimele discuții legate de palmaresul echipei.

Oficialul „câinilor” face un apel la adresa fanilor, pe care îi asigură că există un singur club Dinamo, cel din Liga 1, dar le spune acestora să nu mai trăiască din amintirile reușitele generațiilor de excepție ale „câinilor”. El speră ca viitorul clubului să fie unul luminos și lasă în urmă performanțele obținute de antrenori ca Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Ioan Andone și Mircea Rednic. 

„Un singur D: DINAMO

Dinamo de astăzi nu mai poate trai din titlurile lui Parcalab, din trofeele lui Dinu sau Lucescu sau din performanțele lui Andone sau Rednic. Nici măcar din cupele lui Bonetti sau Contra, născute mai încoace.

Dinamo de astăzi nu mai poate trai din amintiri, cu o tastatura încărcată pentru multi juriști, CS sau FC sau SA.

Dinamo de astăzi are un singur “D”, pregătit in acest play-out pentru nivelul următor al fotbalului corect in România anului 2020, Arena Naționala si titlul de campioana!”

Mesajul lui Ionel Culina pe Facebook

„Deci trebuie să ne pregătim mental și sufletește să renunțăm la palmares? Asta încerci să spui?”, a fost unul dintre comentariile primite de oficialul dinamovist de la un fan care a sesizat ambiguitatea discursului.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Juristul care o ia pe urmele lui Talpan, afirmație-șoc: „Dinamo nu e clubul din Ștefan cel Mare, ci din Vitan Bârzești” » Cum se vrea defalcarea palmaresului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
steauacampioana1
steauacampioana1  •  11 Aprilie 2019, 22:24
Postat de 1745flo pe 11 Aprilie 2019, 21:05

Ce a sarit gigimea cea cu minte putina sa jigneasca Dinamo, pe o nada aruncata cu un articol nesemnat! Dar de unde nu este, ce sa ceri? *** ***!

vitan barzesti aka echipa din liga 1 a lui negoitza nu este si nu a fost niciodata dinamo.

iosif_vs
iosif_vs  •  11 Aprilie 2019, 21:18

Prostalaii rinisti sunt disperati. Nicu Badea si Ciprian Stoica i-au nenorocit azi, pur si simplu.

ivssalak
ivssalak  •  11 Aprilie 2019, 21:10
Postat de 1745flo pe 11 Aprilie 2019, 21:05

Ce a sarit gigimea cea cu minte putina sa jigneasca Dinamo, pe o nada aruncata cu un articol nesemnat! Dar de unde nu este, ce sa ceri? *** ***!

si cine crezi tu ca a sarit?chiar nu-ti dai seama?:)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează