FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Reacția surprinzătoare a oficialilor Astrei în cazul pariurilor: "Pentru noi acesta nu e un subiect"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 18:13

Dani Coman, președintele Astrei, a comentat informația oferită azi în exclusivitate de Gazeta Sporturilor conform căreia Marius Șumudică a jucat la pariuri pe meciuri din Liga 1, lucru interzis de regulament.

Oficialul giurgiuvenilor a intrat în direct la Dolcesport și a părut extrem de nervos cînd a fost întrebat de acest subiect. Coman n-a vrut să comenteze prea mult, spunînd că, pentru el, cazul Marius Șumudică-parior nu reprezintă un subiect.

"Avem încredere în Marius Șumudică. S-a discutat acest caz în club, însă nu ne facem planuri să ne luăm alt antrenor, pentru că avem încredere în Marius Șumudică și în comisii. Sîntem convinși că nu are de ce să fie suspendat. Nu a adus nici un prejudiciu clubului sau competiției.

Vom vedea care va fi deznodămîntul. Nu am discutat cu Marius prea mult despre asta pentru că nu-l considerăm un subiect. Nu s-a discutat absolut nimic cu jucătorii. Sîntem convinși că el n-are nici o vină. Eu zic să lăsăm comisiile să-și facă datoria și să nu mai facem speculații", a spus Dani Coman la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
444001919101397
Florean Andrei  •  11 Februarie 2016, 13:24

Râzi tu râzi Dani, da scrofa-i moartă-n coteţ !

wrestler
wrestler  •  11 Februarie 2016, 09:47

otto are dreptate, nu are cum sa afle FRF totul e confidential, doar daca agentia are contract cu federatia si e stransa de cohonito sa distraga atentia de la scandalul FRF-clona fcsb , e manareala asta pusa la cale de Burleanu cu finii manelistului!!

cornian
cornian  •  10 Februarie 2016, 23:38
Postat de ottobraun pe 10 Februarie 2016, 19:33

nd te inscrii la un bett e confidential totul, alegi ce nume doresti tu acolo , UEFA nu are nici un drept e illegal sa transmita date confidentiale agentia la UEFA e caz penal scrie in agrementul care il semnezi online!!

bah vanghelie "PE care il semnezi". Acum stiu ca pentru voi astia de sub podu' grant "scoala e grele", dar macar invatati cum e cu acuzativul.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează