FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Reacția UNICĂ a lui Șumudică după scandalul cu arbitrii români: "Eu îi înjuram în engleză! Credeam că sunt ciprioți și le ziceam: «play betting?»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 14:47

Marius Șumudică a comentat în stilu-i caracteristic prestația arbitrilor români deghizați din meciul amical dintre Astra și Pogon Szczecin.

"Nici eu nu mi-am dat seama, săracii, ce au îndurat, că i-am înjurat tot meciul, dar nu schițau, n-am văzut nimic pe fața lor, n-aveam de unde să știu nici eu, nici jucătorii mei, că vin arbitrii din Liga a 4-a de prin România,  nu i-am văzut în viața mea, mi se pare curios, trebuie să ai un tupeu maxim să faci lucruri de genul ăsta.

Nu se poate să prelungești 7-8 minute, eu crezând că e cipriot, mă duceam la el și îi spuneam: «play betting?» sau ce se întamplă, parcă aștepta să dea un penalty, să facă ceva, și se simțea, toată lumea râdea și în tribună.

Jucătorii mei au ratat penalty-urile respective, noi am dat dovadă de onestitate, de tot ce înseamnă fair-play, n-am vrut să marcăm. Cred că, din păcate, le-am dat peste cap pariurile pe care și le-or fi pus", a spus Șumudică, la TV Dolce Sport.

Citește și: Rețeaua românilor în amicale: arbitrii români se dau turci și bulgari și sunt suspectați că truchează meciuri la pariuri!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  27 Ianuarie 2017, 20:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  27 Ianuarie 2017, 18:46

Bietul Sumi vorbea in engleza cu *** aia de liga a 4-a. Pai de unde sa stie *** engleza? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

181429402338205
Alin-Adrian Dumitriu  •  27 Ianuarie 2017, 17:52

Pai nu e logic.. dai gol din penalti cota 1.25 live , ratezi 4 cota . Au batut de 2 ori ..de 2 ori au dat pe blat. Asta e smecheria , prind aia cota 4 ..ca omul joaca la sigur. Daca ii spui aluia.. rateaza , ce corectitudine mai e. Si scoti echipa sa nu iasa rezultat final..cota 1. insa pe pariurile inchise servus. pierzatoare. Nu e ok. Ar trebui sa se termine si cei care fac asa , fifa pe consola . Puteti antrena/juca acolo.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează