FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție categorică a lui Dică » Nici nu vrea să audă de plecarea unui titular: "Vă dați seama ce s-ar întâmpla?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 15:11

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, exclude vehement ideea ca fundașul central Bogdan Planic să fie vândut în perioada următoare.

Sârbul de 26 de ani ar avea mai multe oferte, dar golul lăsat de acesta ar fi unul imens, având în vedere că FCSB nu a reușit încă să transfere un fundaș central.

"Zvonurile plecării lui Planic nu destabilizează atmosfera din vestiar. Avem doar doi fundași centrali, nu cred că se pune problema să plece, indiferent de suma care se plătește. Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă am rămâne doar cu un fundaș central?", a spus Dică, la conferința de presă de azi.

Mihai Bălașa ar rămâne, în cazul ipoteticului transfer al lui Planic, singurul fundaș central din lot. Dică îl mai poate folosi în centrul apărării și pe Marko Momcilovic, lucru pe care l-a specificat și azi: "După ce își va reveni, Momcilovic poate juca și fundaș central, a mai făcut asta și a jucat foarte bine pe acel post". Momcilovic s-a accidentat în turul de la Split și va reveni abia peste o lună. 

"Este o echipă care îl urmăreşte de 6 luni. Reprezentații au fost la ultimele două meciuri şi sunt hotărâţi să achite clauza de reziliere de 10 milioane de euro. Acest lucru se poate întâmpla în orice moment" Zvonko Milojkovic, impresarul lui Planici

În sezonul trecut, Planic a dat un gol în 28 de meciuri. Acesta a mai jucat la Sloboda Uzice, FK Bezanija, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad, Steaua Roșie și Vojvodina. FCSB a plătit 300.000 de euro pentru el.

Vezi șiFCSB - HAJDUK SPLIT // Dică a lăsat o superstiție să-i influențeze antrenamentele dinaintea returului cu croații: "Tranșăm altfel meciul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 August 2018, 18:07

...nu ne dam seama ...ia spune tu ce s ar intampla ...

thebluestlion
thebluestlion  •  15 August 2018, 17:32

Impresarul ăla își bate joc de Gigi. I-o coace ptr că i-a zis că îl vrea pe slovenul ăla doar împrumut :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează