FOTBAL  »  Superliga  »  DEMOLAREA STADIONULUI GHENCEA

Reacție categorică a lui Gigi Becali după evenimentul din Ghencea » S-a luat de Gabi Balint și distruge istoria CSA Steaua: "Bă, pe astea le-a cumpărat Becali! Aveți mare grijă!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 20:50

Extrem de amuzat și pus pe glume, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a comentat evenimentul care a avut loc azi în Ghencea, cel care a dat startul lucrărilor de demolare a stadionului Steaua. Latifundiarul l-a ironizat pe Gabi Balint, prezent în studioul TV Digi Sport. 

"Am văzut niște cutiuțe cu gazon. Gabi Balint s-o țină cu mare atenție, e un gazon plătit de mine.

Am văzut scaune. Eu am pus și scaune. Am o mare rugăminte: să aibă grijă cei de acolo de instalația de udat și de cea de încălzire! Îi rog foarte mult să n-o strice.

Ce tradiție are CSA Steaua? Tradiție din liga a patra? Numele lor pe care îl au acum reprezintă o tradiție de anul trecut. Aceasta este istoria acestui club. Îi rog pe toți să țină scaunele și gazonul luate și să spună: "Bă, pe astea le-a cumpărat Gigi Becali!", a declarat finanțatorul FCSB-ului, la TV Digi Sport. 

CSA Steaua București a găzduit astăzi un eveniment prilejuit de începerea lucrărilor de demolare a stadionului Ghencea (detalii pe larg, aici)

La final cei prezenți au primit bucăți din gazonul stadionului Ghencea.

rkz8849

Vezi și:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (90)
lucghencea
lucghencea  •  30 August 2018, 01:34

Ce treaba au suporterii altui club cu oi multe si adrese flotante cu Rudi Conrad cand ei nu sunt si nu au fost niciodata STEAUA cu decizie definitiva si cu motivare si cu toate dovezile , ba din contra au si retrogradat clubul STEAUA din liga 1 din 21 februarie 2003 dupa ce au luat pe mai nimic jucatorii clubului din Ghencea .

marian0904
marian0904  •  29 August 2018, 19:22

Gazon ars la conserva, scaune si bucati de moloz de la CSA 2018. Amar decor. Semana cu o inmormantare. Prefer amintirile cu gazonul pregatit de Rudi Konrad, bancile de lemn si fotbal de CCE.

983732924972315
Soos Vilmos  •  29 August 2018, 13:26

BA, voi cei de la gsp, cind o sa stergeti si mitocaniile postate de cioban, ca de mitocaniile voastre nu cred ca o sa va atingeti.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează